Μουντιάλ 2022: Θαύμα Μαρόκου στους "8" βγάζοντας έξω στα πέναλτι την Ισπανία!

Ποδόσφαιρο
Μουντιάλ 2022: Θαύμα Μαρόκου στους "8" βγάζοντας έξω στα πέναλτι την Ισπανία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της πανηγυρίζει η Εθνική Μαρόκου, καθώς πέρασε στους "8" του Μουντιάλ αποκλείοντας στα πέναλτι την Ισπανία! Το Μαρόκο έκανε παλικαρίσια εμφάνιση με την κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και την παράταση να ολοκληρώνονται χωρίς νικητή (0-0).

Στην διαδικασία των πέναλτι το Μαρόκο ήταν απόλυτα ψύχραιμο σε σχέση με τους αγχωμένους διεθνείς της Ισπανίας και επικράτησε 3-0, αφού οι Ισπανοί δεν κατόρθωσαν να ευστοχήσουν σε κανένα πέναλτι!

Ο Πάμπλο Σαράμπια που μπήκε αλλαγή στο 119' για τα πέναλτι έστειλε την μπάλα δοκάρι (είχε δοκάρι και στην τελευταία φάση της παράτασης) και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης, Μπόνο, έπιασε τις προσπάθειες των Κάρλος Σολέρ και Σέρχιο Μπουσκέτς. Χρυσοί σκόρερ για τους Αφρικανούς ήταν οι Σαμπιρί, Ζιγές και Χακίμι!

//--> //-->

Οι Αφρικανοί θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην προημιτελική φάση απόψε το βράδυ, καθώς θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Πορτογαλία - Ελβετία.

ΜΑΡΟΚΟ: Μπόνο, Χακιμί, Αγκουέρντ (85' Ελ Γιαμίκ), Σαΐς, Μαζραουί (83' Ατιγιάτ Αλάχ), Ουναχί (120' Μπενούν), Αμραμπάτ, Αμαλάχ (82' Σεντιρά), Ζιγές, Εν Νεσιρί (83' Σαμπιρί), Μπουφάλ (66' Εζαλζουλί)

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Γιορέντε, Ρόδρι, Λαπόρτ, Άλμπα (98' Μπαλντέ), Γκάβι (63' Σολέρ), Μπουσκέτς, Πέδρι, Φ. Τόρες (75' Γουίλιαμς, 119' Σαράμπια), Ασένσιο (63' Μοράτα), Όλμο (98' Φατί)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News