Μουντιάλ 2022: Χάρμα ιδέσθαι η Βραζιλία, 4-1 τη Νότια Κορέα!

Ποδόσφαιρο
Μουντιάλ 2022: Χάρμα ιδέσθαι η Βραζιλία, 4-1 τη Νότια Κορέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο α' ημίχρονο όλα τα γκολ της "σελεσάο" που θα παίξει με Κροατία στους "8"

Εντυπωσιακή και άκρως θεαματική ήταν απόψε η Βραζιλία, κάνοντας το καλύτερό της πρώτο ημίχρονο και επικρατώντας με 4-1 της Νότιας Κορέας, σε ένα ματς που με χαρακτηριστική άνεση της έδωσε το εισιτήριο για τους "8" του Μουντιάλ. Εκεί η "σελεσάο" θα αντιμετωπίσει την Κροατία...

Πιάνοντας εκπληκτική απόδοση στο πρώτο μέρος, η Βραζιλία έβαλε τέσσερα γκολ στην ασιατική ομάδα που έμοιαζε ανήμπορη να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό!

Οι Βινίσιους, Νεϊμάρ, Ρισάρλισον και Πακετά συνέθεσαν μία ποδοσφαιρική ραψωδία στο πρώτο μέρος, όπου υπήρχαν στιγμές που έκρυψαν τη μπάλα, με τους Νοτιοκορεάτες από την πλευρά τους να υποκλίνονται στην ανωτερότητα της ομάδας του Τίτε και να φεύγουν ικανοποιημένοι από το τουρνουά, έχοντας θέση στις 16 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Για τον Νεϊμάρ μάλιστα ήταν το 76ο γκολ με το εθνόσημο (ένα πίσω από τον πρώτο σκόρερ Πελέ, που έχει 77), βάζοντας έτσι τον εαυτό του στο κλειστό κλαμπ των Βραζιλιάνων που έχουν σκοράρει σε τρία διαφορετικά Μουντιάλ μετά από τους Πελέ και Ρονάλντο.

Όσον αφορά τους Ασιάτες, το γκολ της τιμής σημειώθηκε στο 76' με αριστερό κεραυνό εκτός περιοχής του Σέουνγκ-Χο και πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φίλους της Νότιας Κορέας στις εξέδρες.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον (81' Γουέβερτον), Μιλιτάο (63' Άλβες), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντανίλο (72' Μπρέμερ), Καζεμίρο, Πακετά, Ραφίνια, Νεϊμάρ (80' Ροντρίγκο), Βινίσιους (72' Μαρτινέλι), Ρισάρλισον

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Σενγκ-Γκιου Κιμ, Μουν-Χουάν Κιμ, Μιν-Τζάε Κιμ, Γιούνγκ-Γκουόν Κιμ, Γιν Σου Κιμ (46' Τσουλ Χονγκ), Ίνμπομ Χουάνγκ (65' Σέουνγκ-Χο Πάικ), Γου Γιούγκ Γιάνγκ (46' Τζουν-Χο Σον), Χε Τσαν Χουάνγκ, Τζαε Σανγκ Λι (74' Λι Κανγκ-Ιν), Χέουνγκ-Μιν Σον, Γκε-Σουνγκ Τσο (80' Ουί-Τζο Χουάνγκ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News