Μουντιάλ 2022: Κρίνονται τέσσερα ακόμη… εισιτήρια σε ομίλους «φωτιά»

Ποδόσφαιρο
Μουντιάλ 2022: Κρίνονται τέσσερα ακόμη… εισιτήρια σε ομίλους «φωτιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ οδεύει προς το τέλος της και η… σκυτάλη δίνεται σήμερα στους ομίλους 5 και 6, όπου «ανοιχτά» είναι και τα τέσσερα… εισιτήρια.  

Στον 5ο όμιλο, η Ισπανία έχει τον πρώτο λόγο και με νίκη κόντρα στην Ιαπωνία θα «σφραγίσει» την πρωτιά. Βέβαια, μπορεί να προκριθεί ακόμη κι αν απλά δε χάσει από τους Ασιάτες, που παραμένουν στο… κόλπο έχοντας τρεις βαθμούς και θα παίξουν το τελευταίο τους «χαρτί».  

Στο άλλο παιχνίδι, η Γερμανία θέλει πάση θυσία νίκη απέναντι στην Κόστα Ρίκα και ήττα της Ιαπωνίας από την Ισπανία για να αποφύγει το… κάζο του αποκλεισμού. Μπορεί να πάρει το… εισιτήριο και σε κάποια σενάρια ισοβαθμίας, όμως θα χρειαστεί διαφορά τερμάτων για να βελτιώσει το συντελεστή της.  

Στον 6ο όμιλο, ο Καναδάς έχει ήδη αποκλειστεί, όμως θα έχει ρόλο… ρυθμιστή, αφού Μαρόκο, Κροατία και Βέλγιο θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις για τους «16».   

Αν το Μαρόκο κερδίσει τον αδιάφορο βαθμολογικά Καναδά, θα είναι η μία ομάδα που θα πάρει την πρόκριση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα… ποντάρει στις ισοβαθμίας.  

Στο άλλο «ζευγάρι», Κροατία και Βέλγιο θα λύσουν τις… διαφορές τους, με στόχο την πρόκριση, αφού ανάλογα με το αποτέλεσμα μπορούν να βρεθούν από την 1η μέχρι και την 3η θέση του γκρουπ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων:   

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Ιαπωνία-Ισπανία (21:00, ΑΝΤ1)

Κόστα Ρίκα-Γερμανία (21:00, ΑΝΤ1)

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Κροατία-Βέλγιο (17:00, ΑΝΤ1)

Καναδάς-Μαρόκο (17:00, ΑΝΤ1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News