Μουντιάλ 2022: Μεγάλη βραδιά με Μέσι και Λεβαντόφσκι

Ποδόσφαιρο
Μουντιάλ 2022: Μεγάλη βραδιά με Μέσι και Λεβαντόφσκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις θέσεις για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ θα καλυφθούν μετά τους σημερινούς αγώνες. Στον 3ο όμιλο που μετέχει η Αργεντινή, είναι… ανοιχτά και τα δύο «εισιτήρια», ενώ στον 4ο μένει η ομάδα που θα ακολουθήσει τη Γαλλία στη νοκ-άουτ φάση. 

Στο 3ο γκρουπ λοιπόν, η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Πολωνία και θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να… προσπεράσει τον σημερινό αντίπαλο, να ανέβει στην κορυφή και να… αδιαφορεί για το αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα. 

Οι Πολωνοί βολεύονται και με την ισοπαλία, γνωρίζοντας ότι η αποστολή τους δεν είναι εύκολη, ενώ στο άλλο ματς Σαουδική Αραβία και Μεξικό θα παίξουν το τελευταίο τους… χαρτί, παρακολουθώντας φυσικά και το αποτέλεσμα στο άλλο ματς. 

Στο 4ο γκρουπ, η Γαλλία είναι χαλαρή έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση, όμως το αποτέλεσμα της στο παιχνίδι με την Τυνησία μπορεί να παίξει ρόλο για το δεύτερο… εισιτήριο. Άλλωστε, το διεκδικεί και η ομάδα της Βορείου Αφρικής (με λιγότερες πιθανότητες), αλλά φυσικά και η Αυστραλία με τη Δανία που κοντράρονται στο άλλο παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων:

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Πολωνία-Αργεντινή (21:00, ΑΝΤ1)

Σ.Αραβία-Μεξικό (21:00, ΑΝΤ1)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Αυστραλία-Δανία (17:00, ΑΝΤ1)

Τυνησία-Γαλλία (17:00, ΑΝΤ1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News