Μουντιάλ 2022: Τέσσερα… εισιτήρια για τους «16» θα βρουν σήμερα… κάτοχο

Ποδόσφαιρο
Μουντιάλ 2022: Τέσσερα… εισιτήρια για τους «16» θα βρουν σήμερα… κάτοχο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχωρίζει το Ουαλία-Αγγλία σε μια μάχη με βρετανικό χρώμα

Η φάση των ομίλων του Μουντιάλ στο Κατάρ μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς από σήμερα θα αρχίσουν να κρίνονται τα περισσότερα «εισιτήρια» για τους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης. Στα σημερινά ματς για τον 1ο και τον 2ο όμιλο, θα κριθούν όλα για τις τέσσερις ομάδες (οι δύο πρώτες από κάθε γκρουπ), που θα προκριθούν στην επόμενη φάση.  Στον 1ο όμιλο και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα.

Η Ολλανδία είναι πρωτοπόρος και 4 βαθμούς και αντιμετωπίζει το Κατάρ, που έχει ήδη αποκλειστεί. Οι «Οράνιε» είναι το φαβορί για νίκη-πρόκριση, όμως θα πρέπει να το δείξει στο γήπεδο, ενώ το… εισιτήριο διεκδικούν επίσης Εκουαδόρ και Σενεγάλη που κοντράρονται μεταξύ τους. Οι Λατινοαμερικάνοι βολεύονται και με την ισοπαλία, έχοντας 4 βαθμούς, ενώ 3 βαθμούς έχει η ομάδα της Αφρικής. Στον 2ο όμιλο θα γίνει μεγάλη «μάχη» (στις 9 η σέντρα), αφού ελπίδες (πολλές ή λιγότερες) έχουν όλες οι ομάδες.

Ουαλία και Αγγλία κοντράρονται σε ένα αγώνα με βρετανικό χρώμα και η ομάδα του Σάουθγκεϊτ, θα «κλειδώσει» την πρωτιά αν νικήσει, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον αντίπαλο. Φυσικά, αμφότεροι θα παρακολουθούν και την εξέλιξη της αναμέτρησης Ιράν-ΗΠΑ, όπου επίσης και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στους «16», ενώ αν υπάρξει νικητής θα έχει κάνει αποφασιστικό βήμα.  Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ολλανδία-Κατάρ (17:00, ΑΝΤ1)

Εκουαδόρ-Σενεγάλη (17:00, ΑΝΤ1)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ουαλία-Αγγλία (21:00, ΑΝΤ1)

Ιράν-ΗΠΑ (21:00, ΑΝΤ1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News