Μουντιάλ 2022: Άνετη και ωραία στους "16" η Πορτογαλία!

Ποδόσφαιρο
Μουντιάλ 2022: Άνετη και ωραία στους "16" η Πορτογαλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Σάντος νίκησε 2-0 την Ουρουγουάη και "κλείδωσε" την πρόκριση

Η Πορτογαλία έγινε απόψε η τρίτη ομάδα που διασφάλισε την πρόκρισή της στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ! Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος με δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 54' και με πέναλτι στο 90', νίκησε 2-0 την Ουρουγουάη και ακολούθησε στην επόμενη φάση την Γαλλία και την Βραζιλία...

Το πρώτο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες αρχικά χρεώθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο όμως λίγα λεπτά αργότερα η FIFA το κατακύρωσε υπέρ του Φερνάντες...

Την ίδια ώρα, οι Ουρουγουανοί που είχαν φάσεις για να πάρουν κάτι περισσότερο από το ματς, τελικά έμειναν στον έναν βαθμό και χωρίς γκολ μετά από δύο αγωνιστικές και ψάχνουν τη νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Γκάνα που θα τους δώσει, πιθανότατα το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ανοιχτό το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης, αφού οι τρεις (Γκάνα, Ουρουγουάη, Ν. Κορέα) διατηρούν ελπίδες.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ντιόγκο Κόστα, Κανσέλο, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Μέντες (42' Γκερέιρο), Νέβες (69' Λεάο), Καρβάλιο (82' Παλίνια), Μπερνάρντο Σίλβα, Φερνάντες, Φέλιξ (82' Νούνες), Ρονάλντο (82' Ράμος)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Ροτσέτ, Χιμένες, Γκοντίν (62' Πελίστρι), Κοάτες, Βαρέλα, Ολιβέρα (86' Βίνια), Μπεντανκούρ, Βαλβέρδε, Βεσίνο (62' Ντε Αρασκαέτα), Νούνιες (72' Γκόμες), Καβάνι (73' Σουάρες)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News