default-image

Μουντιάλ 2022: Η Ελβετία νίκησε 1-0 το Καμερούν με γκολ του Εμπολό

Ποδόσφαιρο
Μουντιάλ 2022: Η Ελβετία νίκησε 1-0 το Καμερούν με γκολ του Εμπολό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σκόρερ των Ελβετών δεν το πανηγύρισε καθώς γεννήθηκε και έζησε στο Καμερούν

Με ένα γκολ του Μπριλ Εμπολό στις αρχές της επανάληψης η Ελβετία επικράτησε 1-0 απέναντι στο πολύ μαχητικό Καμερούν και μπήκε ιδανικά σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, όπου βρίσκονται ακόμα Βραζιλία και Σερβία, που τίθενται αντιμέτωπες στις 21:00 το βράδυ.

Ο έμπειρος φορ σκόραρε στο 48’ μετά από γύρισμα του Σακίρι, πάντως δεν το πανηγύρισε καθόλου, αφού έχει γεννηθεί στο Καμερούν. Μάλιστα, ο Εμπολό έζησε εκεί τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής του, προτού μετακομίσει αρχικά στην Γαλλία και στη συνέχεια στην Ελβετία, την οποία εκπροσωπεί σε εθνικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

//--> //-->

Το πάλεψε για την ισοφάριση το Καμερούν στη συνέχεοα αλλά οι Ελβετοί χωρίς να εντυπωσιάσουν κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να κρατήσουν μέχρι το τέλος το 1-0 και την πολύτιμη νίκη.

Ελβετία: Ζόμερ, Βίντμερ, Ακάνζι, Ελβέντι, Ροντρίγκες (90' Tσεμέρτ), Φρόιλερ, Τζάκα, Σακίρι (71΄Οκαφόρ), Σο (71’ Φράι), Βάργκας (81’ Ρίντερ), Εμπολό (71’ Σεφέροβιτς)

Καμερούν: Ονανά, Ενγκοράν, Τολό, Καστελέτο, Ενκουλού, Γκουέ, Ανγκουίσα, Χονγκλά (68’ Οντουά), Εκαμπί (74’ Νκουντού), Μππεουμό (81’ Ενγκαμαλό), Τσούπο-Μοτίνγκ (74’ Aμπουμπακάρ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News