default-image

Ο άγριος καβγάς και το ξεκαθάρισμα του Μέσι στον Σαμπάολι

Αθλητισμός
Ο άγριος καβγάς και το ξεκαθάρισμα του Μέσι στον Σαμπάολι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και ακόμα περισσότερες από τον αποκλεισμό της Αργεντινής, όμως στην τελευταία αναζητούν ακόμα τα αίτια της άσχημης πορείας που είχε.

Ένα ρεπορτάζ από δημοσιογράφο της Αργεντινής παρουσιάζει το άσχημο κλίμα που υπήρχε στις τάξεις της ομάδας και κυρίως ανάμεσα στον Σαμπάολι και τους ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το ρεπορτάζ, μετά την ήττα με 3-0 από την Κροατία υπήρξε έντονος διάλογος ανάμεσα στους παίκτες και τον προπονητή. «Δεν καταλαβαίνουμε αυτά που μας λες. Δεν σε εμπιστευόμαστε. Θέλουμε να έχουμε άποψη», φέρεται να είπαν οι ποδοσφαιριστές στον Σαμπάολι, ενώ στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, το λόγο πήρε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος απευθυνόμενος στον προπονητή του είπε τα εξής: «Με ρώτησες δέκα φορές ποιους παίκτες θα ήθελες να βάλω και ποιους όχι και ποτέ δεν σου είπα ούτε ένα όνομα. Πες μου εδώ μπροστά σε όλους, εάν σου έδωσα όνομα κάποιου».

Με αυτά και αυτά καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπήρχε μέλλον για την Αργεντινή στο Μουντιάλ της Ρωσίας, επίσης γίνεται κατανοητό για πιο λόγο λύθηκε το συμβόλαιο με τον Σαμπάολι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News