default-image

Γαλλία vs Κροατία για μία θέση στην κορυφή

Αθλητισμός
Γαλλία vs Κροατία για μία θέση στην κορυφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας έφτασε. Γαλλία και Κροατία θα διασταυρώσουν τα αγωνιστικά τους ξίφη σήμερα στις 18:00 (ΕΡΤ1) στη Μόσχα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τις χρήσει παγκόσμιες πρωταθλήτριες.

Οι «τρικολόρ» θέλουν να επαναλάβουν το θρίαμβο του 1998 είκοσι χρόνια μετά, ενώ η Χρβάτσκα θέλει να ολοκληρώσει το θαύμα της και να γράψει ιστορία κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το Μουντιάλ.

Ο σημερινός τελικός έχει ξεκάθαρο φαβορί τη Γαλλία, η οποία μπορεί να μην εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων, αλλά στα νοκ άουτ έδειξε την ποιότητά της διαθέτοντας ένα ρόστερ που θα ζήλευαν πολλοί. Από την άλλη πλευρά ποιος μπορεί να ξεγράψει την Κροατία που έδειξε απαράμιλλη πίστη και κατέθεσε ψυχή στο γήπεδο καταφέρνοντας να ξεπεράσει τρεις ομάδες στην παράταση ή τα πέναλτι για να φτάσει σήμερα να διεκδικεί το τρόπαιο. Ράκιτιτς, Μόντριτς και Μάντζουκιτς έχουν κάνει το τουρνουά της ζωής τους την ίδια ώρα που οι «τρικολόρ» έχουν στο δυναμικό τους Μπαπέ, Γκριεζμάν, Ματουιντί και πολλούς άλλους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Οι πιθανές 11άδες:

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Ερνάντεζ, Ουμτιτί, Βαράν, Παβάρ, Πογκμπά, Καντέ, Ματουιντί, Γκριεζμάν, Μπαπέ, Ζιρού.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς.

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News