default-image

Μικρός τελικός της… παρηγοριάς για Βέλγιο και Αγγλία  

Αθλητισμός
Μικρός τελικός της… παρηγοριάς για Βέλγιο και Αγγλία  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την 3η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αναμετρηθούν σήμερα στις 17:00 (ΕΡΤ1) Βέλγιο και Αγγλία στην Αγία Πετρούπολη.

Και οι δύο ομάδες θα προτιμούσαν να είχαν ρεπό σήμερα και να έκαναν πλάνα για τον αυριανό τελικό του Μουντιάλ, όμως δεν τα κατάφεραν απέναντι στους φιναλίστ Γαλλία και Κροατία.

Βέλγιο και Αγγλία είχαν συναντηθεί στη φάση των ομίλων, όπου το Βέλγιο είχε επικρατήσει με 1-0 σ’ ένα ματς που δεν έκρινε πολλά όσον αφορά στην πρόκριση των δύο ομάδων.

Το σημερινό παιχνίδι, όμως κρίνει ένα μετάλλιο και σίγουρα δίνει ένα έξτρα κίνητρο στις δύο ομάδες παρά την απογοήτευση του χαμένου τελικού. Και οι δύο πάντως προχώρησαν πολύ περισσότερο στη διοργάνωση από ότι αρχικά υπολόγιζαν οι ειδικοί…

Η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μία όμως θα είναι αυτή που θα κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

 Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News