default-image

Ο Αναστασίου μας μίλησε για τα φαβορί του Μουντιάλ και τον παίκτη που ξεχωρίζει...

Ποδόσφαιρο
Ο Αναστασίου μας μίλησε για τα φαβορί του Μουντιάλ και τον παίκτη που ξεχωρίζει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εχοντας πολλά ποδοσφαιρικά χρόνια στην "ποδοσφαιρομάνα" Ολλανδία αλλά και το "ποδοσφαιρικό σχολείο" που λέγεται Βέλγιο, ο Γιάννης Αναστασίου ήταν από τους πλέον αρμόδιους να μιλήσει στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην ΚΡΗΤΗ TV που έχει γίνει μουντιαλική.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ δεν δίστασε να πει τη γνώμη του και τόνισε πως βλέπει "μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου τη Βραζιλία και τη Γαλλία". Παράλληλα ο Αναστασίου που έδειξε πως η "σελεσάο" που είδε κόντρα στο Μεξικό τον έπεισε, και σχολίασε ιδιαίτερα την απόδοση του Νεϊμάρ: "Είναι πολύ καλή και ώριμη η Βραζιλία. Το πρόσωπο που έδειξε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με το Μεξικό ήταν πάρα πολύ καλό. Και βέβαια η παρουσία του Νεϊμάρ είναι καταλυτική. Όταν κάνει εμφανίσεις όπως τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή), κάνει τη διαφορά."

Ο Αναστασίου αναφέρθηκε και στους Γάλλους που σύμφωνα (και) με τη γνώμη του "ήταν εντυπωσιακοί κατά διαστήματα κόντρα στην Αργεντινή" ενώ αναφέρθηκε και στον... αποκλεισμό πολλών μεγάλων ομάδων: "Δεν είναι μόνο πως έφυγαν πρόωρα η Γερμανία και η Αργεντινή. Για μένα προκαλεί αίσθηση και το ότι δεν πέρασαν από αυτή τη φάση Ισπανία και Πορτογαλία. Βέβαια οι Πορτογάλοι του Σάντος έδωσαν μάχη με την ισχυρή Ουρουγουάη. Μια ομάδα που έχει τη συμπάθειά μου, τους κορυφαίους επιθετικούς Καβάνι και Σουάρες μπροστά και όλους τους παίκτες να τα δίνουν όλα μέχρι το σφύριγμα της λήξης..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News