default-image

Βραζιλία-Μεξικό και Βέλγιο-Ιαπωνία για την πρόκριση

Αθλητισμός
Βραζιλία-Μεξικό και Βέλγιο-Ιαπωνία για την πρόκριση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα δύο εισιτήρια αναζητούν κατόχους για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήδη εκεί βρίσκονται οι Γαλλία, Ουρουγουάη, Ισπανία και Κροατία, ενώ σήμερα αναμετριόνται στις 17:00 Βραζιλία – Μεξικό και στις 21:00 Βέλγιο – Ιαπωνία.

Βραζιλία – Μεξικό: Η Σελεσάο προέρχεται από τρεις μεστές εμφανίσεις στη φάση των ομίλων και παρότι δεν έχει παρουσιάσει τα αναμενόμενα, πέρασε άνετα και αήττητη στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Τίτε δε θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Μαρσέλο θα λείψει, ενώ από την άλλη θα βρει απέναντί του το εκπληκτικό Μεξικό.

Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Οσόριο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα γήπεδα της Ρωσίας με νίκη απέναντι στη Γερμανία, ενώ η πολύ καλή παρουσία του συνεχίστηκε με νίκη επί της Νοτίου Κορέας, για να έρθει στο φινάλε των ομίλων η ήττα από την Σουηδία και να περάσει ως δεύτερη στους «16». Πλέον αναζητεί ακόμα μια έκπληξη η οποία θα της χαρίσει και την είσοδό της στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ωστόσο για να συμβεί αυτό πρέπει να πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στη Βραζιλία στη Σαμάρα στις 17:00.

Βέλγιο – Ιαπωνία: Το αήττητο μέχρι στιγμής Βέλγιο δείχνει ένα από τα μεγάλα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες φαίνεται πως έχει έρθει στη Ρωσία για να φτάσει ψηλά και αυτό το αποδεικνύουν η προσήλωση και η αγωνιστική παρουσία των μεγάλων αστεριών έχουν αποδείξει πως η ομάδα έχει ταυτότητα νικητή. Αυτό καλούνται να αποδείξουν όμως και στο επόμενο εμπόδιο που έχουν μπροστά τους, την Ιαπωνία.

Οι Ιάπωνες προκρίθηκαν από έναν σχετικά εύκολο όμιλο, με τους Καγκάβα, Οκαζάκι και Ινούι να σέρνουν την… άμαξα μέχρι στιγμής και πλέον έχουν το πιο δύσκολο εμπόδιο μπροστά τους, το Βέλγιο. Οι «σαμουράι» όμως έχουν περάσει στο παρελθόν και από δυσκολότερες στιγμές και καλούνται για μια ακόμα φορά να αποδείξουν την αξία τους.

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News