default-image

Το Μουντιαλικό... στοίχημα από το Ράδιο 98.4

Απόψεις
Το Μουντιαλικό... στοίχημα από το Ράδιο 98.4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απολαυστικός στις αναλύσεις του για το Μουντιάλ ο προπονητής Αντώνης Μισαργόπουλος, στο ράδιο 98.4 λίγο πριν ανοίξει η αυλαία των «16» στα γήπεδα της Ρωσίας.

Συνεχίζοντας τη ροή των προγνωστικών εκτιμήσεων, τόνισε ότι θα περάσουν στην επόμενη φάση Γαλλία, Ουρουγουάη, Ρωσία, Κροατία, Βραζιλία, Βέλγιο, Ελβετία και Αγγλία, ενώ ποντάρει για την κατάκτηση του τροπαίου στο όνομα της Ρωσίας!

Ο άνθρωπος που δεν έχασε ούτε παιγνίδι μέσα από τους δέκτες των τηλεοράσεων του, τόνισε ότι εφόσον επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα, κατά 50%+1, θα παραθέσει δείπνο με ψάρι στου «Βράκα» για οκτώ άτομα (όσα και οι ομάδες που προκρίνονται) στο επιτελείο της εκπομπής του ράδιο 98.4 με θέα το λιμάνι του Ηρακλείου.

Αν το πάρει η Ρωσία.. τότε γάμος, είπε! «Να έλθετε όλοι»! Το  βράδυ του τελικού πάντως, σε τραπέζι του γάμου του αγαπημένου μας συναδέλφου Λευτέρη Κουμαντάκη θα είμαστε, πρώην συμπαίκτη του Μισαργόπουλου στον Ραύκο!

Δικαιώθηκαν συντριπτικά!

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου που άνοιξε την αυλαία των προγνωστικών εκτιμήσεων του Μουντιάλ, από την εκπομπή του Στέλιου Μαλτεζάκη στο ράδιο 98.4, και «θέλει Αργεντινή, αλλά βλέπει Βραζιλία», είδε μόνο δύο ομάδες (Πολωνία, Περού) να του χαλάνε την ευστοχία από τη φάση των ομίλων, πέρα από την Γερμανία, βεβαίως...

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός, δεν δικαιώθηκε από τη νερόφουσκα της Αιγύπτου, τη Σερβία και την Πολωνία, ενώ δεν θα δει ποτέ το  Ισπανία- Γερμανία στο ημιτελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Σε όλα τα άλλα, πολύ "μέσα" με εξαιρετικό πνεύμα!

Ο Μηνάς Πίτσος ατύχησε άδικα μεν με τη Σενεγάλη και τις Γερμανία, Κόστα Ρίκα, αλλά όλες τις άλλες τις όλες τις άλλες τις πέρασε στους "16". Ιδιαίτερα μελετημένος όπως έδειξε και στις λεπτομέρειες.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στο κάδρο που έφτιαξε την Γερμανία, αλλά έχει να περιμένει προγνωστικά από Βραζιλία, Αργεντινή και Γαλλία έχουν το πλεονέκτημα, αλλά και από το Βέλγιο, για την έκπληξη…».

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, που είδε βασικό τον μπατζανάκη του με το Βέλγιο εναντίον της Αγγλίας, περιμένει πολλά από την ομάδα την παρέα του. (Λεάντερ Ντεντόνκερ… ο «κρητικός» της εθνικής Βελγίου!)

Ο Δημήτρης Βολονάκης, πόνταρε στις προβλέψεις του από τους αστέρες της Γαλλίας και το σούπερ ταλέντο του Βελγίου, πίστεψε ότι η Ουρουγουάη θα περάσει και μπορεί να πάει πιο πέρα, ενώ επέμεινε εμφατικά στην αρνητική πορεία της Γερμανίας και είχε θέσει ως ερωτηματικό τη Βραζιλία που «ψάχνεται»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News