Μουντιάλ

Κοντά στην Βραζιλία ο Ντάνι Άλβες

Μήνυμα συσπείρωσης και πίστης, ενόψει της συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου έστειλε ο Ντάνι Άλβες όταν συνάντησε την αποστολή της Σελεσάο έπειτα από το παιχνίδι με την Σερβία και την πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ.

«Το να είσαι περήφανος Βραζιλιάνος σημαίνει ότι εκπροσωπείσαι σωστά, ότι νιώθεις το συναίσθημα ενός ολόκληρου λαού να αποτυπώνεται σε μία ομάδα που μιλά την ίδια γλώσσα μαζί σου. Αυτοί οι παίκτες αγωνίζονται κάθε μέρα για το λαό μας και αισθάνομαι περήφανος για αυτούς. Μια ομάδα που απαρνείται τα πάντα για να υπερασπιστεί το όνειρο ενός ολόκληρου έθνους. Μια ομάδα που το μόνο που θέλει είναι να είμαστε ενωμένοι μια για πάντα προκειμένου να γίνουμε ένα ενωμένο έθνος.

Ας γίνουμε λοιπόν ένα έθνος χωρίς εγωισμό, φθόνο, δυσαρέσκεια και δίχως να σκεφτόμαστε ότι τα πράγματα στη ζωή είναι εύκολα ή ότι δε βοηθάν καθόλου. Συνάνθρωποί μου, ας γίνουμε ένα έθνος που θα μοιράζεται τις χαρές και τις λύπες. Να θυμάστε πάντα. Η δύναμη ενός έθνους βρίσκεται στην ενότητα των ανθρώπων του όποια και αν είναι η αιτία», ανέφερε το μήνυμα του μεγάλου άτυχου του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Σχόλια