default-image

Βγαίνουν τα τελευταία εισιτήρια για τη φάση των "16"

Ποδόσφαιρο
Βγαίνουν τα τελευταία εισιτήρια για τη φάση των "16"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέφτει σήμερα η… αυλαία της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, με τις τέσσερις τελευταίες ομάδες που παίρνουν το… δρόμο για τους «16». Δύο από αυτές έχουν ήδη προκύψει από τον 7ο όμιλο, όπου Αγγλία και Βέλγιο έχουν προκριθεί, με την πρωτιά να «παίζεται» στο μεταξύ τους παιχνίδι. Από την άλλη, στο 8ο γκρουπ Ιαπωνία, Σενεγάλη και Κολομβία ερίζουν για δύο… εισιτήρια, ενώ η Πολωνία έχει ήδη αποκλειστεί.

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ: Το… μενού ανοίγει σήμερα στις 5 το απόγευμα με την αναμέτρηση της πρωτοπόρου Ιαπωνίας στον 8ο όμιλο, με την αδιάφορη Πολωνία που έχει αποκλειστεί. Οι Ασιάτες θέλουν νίκη ή ισοπαλία για την πρόκριση, ώστε να μην τους απασχολεί τι θα γίνει στο Σενεγάλη-Κολομβία. Σε περίπτωση ήττας, οι Ιάπωνες θα αναμένουν με αγωνία στο… ακουστικό τους.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Την ίδια ώρα (17:00) αρχίζει και η αναμέτρηση Σενεγάλη-Κολομβία στη Σαμάρα Αρένα, όπου αναμένεται «μάχη» με φόντο τους «16». Οι Λατινοαμερικάνοι θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν, καθώς η ισοπαλία μπορεί να τους ευνοήσει μόνο υπό προϋποθέσεις (στη διαφορά τερμάτων) σε περίπτωση ήττας της Ιαπωνίας. Από την άλλη, οι Σενεγαλέζοι… βολεύονται και με το «Χ».

ΑΓΓΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ: Μεγάλο παιχνίδι στις 9 το βράδυ στο Καλίνινγκραντ, όπου Αγγλία και Βέλγιο κοντράρονται για την 1η θέση του 7ου ομίλου. Ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή στους 6, έχουν την ίδια διαφορά τερμάτων και αμφότερες 8 γκολ ενεργητικό. Σε περίπτωση ισοπαλίας, το… ρετιρέ της βαθμολογίας θα κριθεί στο Fair Play (όποιος έχει λιγότερες κίτρινες κάρτες).

ΠΑΝΑΜΑΣ-ΤΥΝΗΣΙΑ: Πρόκειται για το… αδιάφορο ματς του γκρουπ, αφού Παναμάς και Τυνησία έχουν ήδη αποκλειστεί. Έτσι, στο αποψινό (21:00) παιχνίδι θα κοντραριστούν για τη νίκη γοήτρου, ώστε να αποχωρήσουν με… χαμόγελο από τη Ρωσία.

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News