default-image

Μεξικό- Σουηδία Live

Ποδόσφαιρο
Μεξικό- Σουηδία Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και οι δύο μπορούν να προκριθούν. Και οι δύο μπορεί να αποχαιρετήσουν το Μουντιάλ. Μεξικό και Σουηδία παίζουν μεταξύ τους αλλά και... απέναντι στη Γερμανία η οποία παίζει με τη Νότια Κορέα αλλά το αποτέλεσμά της θα έχει άμεση σχέση με το ποίος τελικά θα πάρει το εισιτήριο από τον 6ο όμιλο.

Το Μεξικό έχοντας ήδη δύο νίκες θέλει έστω και έναν βαθμό στο σημερινό παιχνίδι για να μπορέσει να τσεκάρει την πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης ως πρώτη του ομίλου. Στο πιο τρελό σενάριο για τον όμιλο αυτό όμως μπορεί να μείνει και εκτός. Πώς; Εάν ηττηθεί σήμερα από τη Σουηδία και την ίδια στιγμή οι Γερμανοί πέσουν θύματα έκπληξης από την Κορέα και ηττηθούν! Γίνονται αυτά τα πράγματα θα πείτε; Όλα γίνονται θα πούμε...

Το παραπάνω είναι και το πιο απλό σενάριο, όπως αναφέρει το sport-fm.gr για να πάρει την πρόκριση η Σουηδία σήμερα και να απαντήσει μετά την ήττα από τους Γερμανούς στο προηγούμενο ματς. Νίκη σήμερα ή έστω καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γερμανούς.

Παρακολουθείστε μέσω του infographic από το neakriti.gr την εξέλιξη του αγώνα live (σκορ, συνθέσεις, αλλαγές, στατιστικά, κίτρινες-κόκκινες κάρτες, προϊστορία), ενώ παράλληλα παρέχονται πληροφορίες για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News