default-image

Χουάν Ραμόν Ρότσα: Η Αργεντινή έχει κρίση, ο Μέσι μεγάλη πίεση!

Ποδόσφαιρο
Χουάν Ραμόν Ρότσα: Η Αργεντινή έχει κρίση, ο Μέσι μεγάλη πίεση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν είναι απλά ένας Αργεντινός που ήρθε στην Ελλάδα να παίξει ποδοσφαιρο και έγινε και Έλληνας! Είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος στην χώρα μας να μιλήσει για το ποδόσφαιρο στη χώρα της Λατινικής Αμερικής που αν και είναι... χιλιάδες μίλια μακριά το παρακολουθεί και γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι γίνεται!

Ο αγαπητός σε όλους τους φιλάθλους-ανεξαρτήτως ομάδας-Χουάν μας μίλησε για την κρίση που περνάει η Αργεντινή σε αυτό το Μουντιάλ (σήμερα έχει πάντως την ευκαιρία να προκριθεί) και βέβαια το "καυτό θέμα" Μέσι, αφού το μεγάλο όνομα της "αλμπισελέστε" δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, όπως κάνει χρόνια τώρα με τη Μπαρτσελόνα! Ο Ρότσα ξεκίνησε από τα... βαθιά αίτια του κακού: "Στο ποδοσφαιρο όταν κάνεις κάτι σωστά κάποια στιγμή θα έχεις τα κέρδη αλλά ισχύει και το ακριβώς αντίθετο! Ό, τι συνέβη με την Αργεντινή! Η Εθνική είχε τις συνέπειες όσων αρνητικών είχαν γίνει στην Ομοσπονδία τα τελευταία 25 χρόνια! Και ξέρετε τι λέει πολύς κόσμος τώρα; Ας αποκλειστούμε να γινει νέα αρχή! Να φύγει... η λέρα και όλα να ξεκινήσουν από το μηδέν! Βέβαια με την Κροατία αν είχε προηγηθεί η ομάδα σε μια απίστευτη ευκαιρία θα ηταν όλα διαφορετικά, ωστόσο στο ποδόσφαιρο δεν γινονται υποθέσεις"!

"Φάνηκε από τον ύμνο ο Μέσι"

Ασφαλώς ζητήσαμε από τον Χουάν να μιλήσει και για τον Μέσι και με τον γνωστό του απλό τρόπο και αυθορμητισμό σχολίασε: "Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει αλλά σίγουρα έχει θέμα! Αυτό φάνηκε από τη στιγμή... του εθνικού ύμνου στο ματς με την Κροατία! Φάνηκε στο πρόσωπό του! Στη συνέχεια φάνηκε μεσα στο ματς όπου έγινε κάτι τρομερό! Είχε λιγότερες επαφές με τη μπαλα από όσες είχε ο τερματοφύλακας! Και αν τον τερματοφύλακα τον... απειλούν στην Αργεντινή για το μεγάλο λάθος στο πρώτο γκολ, τον Μέσι τον περιμένει να πάρει την ομάδα πάνω του 44 εκατομμύρια κόσμος στη χώρα! Επίσης 1 δις φανατικοί του θαυμαστές! Πως να αντέξεις τόση πίεση..."

Εμείς πάντως ευχηθήκαμε στον Χουάν "πρόκριση της Αργεντινής"! Το Μουντιάλ δεν... μπορεί να την αποχωριστεί πρόωρα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News