default-image

Δανία – Γαλλία Live

Ποδόσφαιρο
Δανία – Γαλλία Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δανία και Γαλλία κοντράρονται (17:00, ΕΡΤ1) στο «Λουζνίκι» σε ένα ματς που πιθανότατα θα κρίνει ποια θα τερματίσει 1η και ποια 2η στον Γ΄ όμιλο. Και λέμε «πιθανότατα», γιατί υπάρχει και το σενάριο να κλέψει η Αυστραλία τη δεύτερη θέση, αν κερδίσει το Περού, η Δανία χάσει και ανατραπεί η συνολική διαφορά των γκολ (+1 οι Δανοί, -1 οι Αυστραλοί).

Οι δύο ομάδες που κοντράρονται στη Μόσχα δεν έχουν περιθώριο επιλογής, αφού τα πάντα για πρόκριση και κατάταξη στον τέταρτο όμιλο κρίνονται αργότερα (21:00).

Οι «τρικολόρ» έχουν το πάνω χέρι, αφού μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και έξι βαθμούς, έναντι τεσσάρων των αντιπάλων τους που μόνο με νίκη τερματίζουν ψηλότερα. Ο Ντιντιέ Ντεσάν είναι πιθανό, όπως αναφέρει το sport-fm.gr, να αφήσει στον πάγκο τους Πογκμπά και Ματουιντί, που έχουν από μία κάρτα. Στον αντίποδα, ο Πόουλσεν είναι τιμωρημένος και ο Κβιστ τραυματίας.

Παρακολουθείστε μέσω του infographic από το neakriti.gr την εξέλιξη του αγώνα live (σκορ, συνθέσεις, αλλαγές, στατιστικά, κίτρινες-κόκκινες κάρτες, προϊστορία), ενώ παράλληλα παρέχονται πληροφορίες για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News