default-image

Αργεντινή και Ισλανδία για ένα… εισιτήριο έστω και στη διαφορά τερμάτων

Αθλητισμός
Αργεντινή και Ισλανδία για ένα… εισιτήριο έστω και στη διαφορά τερμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέφτει σήμερα η… αυλαία στον 3ο και τον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής για αυτή τη φάση. Η αγωνία είναι στα ύψη για το δεύτερο εισιτήριο σε κάθε γκρουπ, με τα βλέμματα στραμμένα κυρίως στην προσπάθεια της Αργεντινής να αποφύγει την τεράστια αποτυχία.

Οι «αλμπισελέστε» διεκδικούν μια θέση στον… ήλιο μαζί με την Ισλανδία, αφού η Κροατία έχει ήδη προκριθεί από τον 4ο όμιλο. Στον 3ο, η Γαλλία έχει επίσης εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση, ενώ Δανία θέλει ένα βαθμό, ώστε να μην ανησυχεί για πιθανή ισοβαθμία με την Αυστραλία.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΠΕΡΟΥ: Στις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η σέντρα, με τους Αυστραλούς να θέλουν μόνο νίκη και ήττα της Δανίας από τη Γαλλία στο άλλο ματς για να έχουν ελπίδες στην ισοβαθμία. Από την άλλη, οι Περουβιανοί θα αγωνιστούν για το γόητρο τους, ώστε να μη φύγουν χωρίς βαθμό από το Μουντιάλ.

ΔΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: Έντονο βαθμολογικό κίνητρο για τη Δανία, που χρειάζεται τον βαθμό της ισοπαλίας για να «κλειδώσει» την πρόκριση ως δεύτερη ή τη νίκη για να περάσει τη Γαλλία και να βρεθεί στο… ρετιρέ του ομίλου. Οι «τρικολόρ» αν και δε θα γνωρίζουν τα… σταυρώματα, θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο την φορμαρισμένη Κροατία.

ΝΙΓΗΡΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Πρόκειται για το ματς της ημέρας (21:00), καθώς ο κίνδυνος να μείνει η Αργεντινή εκτός συνέχεια, δημιουργεί έντονο ενδιαφέρον. Ο Μέσι και η παρέα του θέλουν μόνο νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ, ώστε να έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Ισλανδούς (την ίδια ώρα θα παίζουν με την Κροατία) σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η Νιγηρία από την άλλη είναι στην δεύτερη θέση αυτή τη στιγμή και με νίκη ή ισοπαλία, θα πετύχει την σούπερ έκπληξη της διοργάνωσης εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ: Στο Ροστόφ, οι Ισλανδοί θα αντιμετωπίσουν στις 9 το βράδυ την αδιάφορη βαθμολογικά Κροατία (είναι ήδη πρώτη μαθηματικά) και θέλουν νίκη με όσα γκολ περισσότερα γίνεται, ώστε να έχουν το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Αργεντινή.

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News