default-image

Ξύπνησε με τριάρα η Κολομβία, αποχαιρέτησε η Πολωνία

Ποδόσφαιρο
Ξύπνησε με τριάρα η Κολομβία, αποχαιρέτησε η Πολωνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιώντας μια ολοκληρωτική εμφάνιση, η Κολομβία… σκόρπισε (3-0) την Πολωνία και μπήκε δυναμικά στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Πρόωρα τελειώνει το ταξίδι της Πολωνίας στα γήπεδα της Ρωσίας!

Έπειτα από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά και σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά η Κολομβία πήρε την κατοχή της μπάλας και αφού απείλησε με το σουτ του Κουαδράδο στο 35’ το οποίο έφυγε άουτ και την ενέργειά του ένα λεπτό αργότερα την οποία απέκρουσε ο Σέζνι, ήρθε το 0-1 στο 40’. Ο Χάμες έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μίνα με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι για το προβάδισμα της Κολομβίας.

Η Πολωνία προσπάθησε να αντιδράσει, μπήκε δυναμικά στην επανάληψη, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά η Κολομβία στις αντεπιθέσεις προσπαθούσε να κλειδώσει τη νίκη. Στο 52’ το σουτ του Φαλκάο πέρασε πάνω από την εστία των Πολωνών, ενώ η προσπάθεια του Κουαδράδο στο 53’ σταμάτησε στον Σέζνι.

Μην έχοντας άλλα περιθώρια η Πολωνία ανοίχτηκε περισσότερο και στο 58’ ήρθε η πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Λεβαντόβσκι κατέβασε υποδειγματικά τη μπάλα, έκανε το σουτ, όμως ο Οσπίνα έδιωξε τον κίνδυνο.

Η Κολομβία βρήκε χώρους στην άμυνα της αντιπάλου της και κατάφερε στο 70’ να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Κιντέρο πέρασε εξαιρετικά στον Φαλκάο, ο οποίο με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2.

Ωστόσο οι Κολομβιανοί δε σταμάτησαν εκεί και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Χάμες βρήκε υπέροχα τον Κουαδράδο, εκείνος μπήκε μέσα στην περιοχή και με έξοχο πλασέ έκανε το 3-0.

Πολωνία (Ναβάλκα): Σέζνι, Πάζνταν (81’ Γκλικ), Μπέντναρεκ, Μπερεζίνσκι (72’ Τεοντόρτσικ), Πίστσεκ, Γκοράλσκι, Χριχοβιάκ, Ρίμπους, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Κοβνάτσκι (57’ Γκροσίτσκι).

Κολομβία (Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρίας, Μίνα, Μόχικα, Σάντσες, Μπάριος, Αγκιλάρ (32’ λ. τρ. Ματέους Ουρίμπε), Χάμες, Κουαδράδο, Κιντέρο (73’ Λέρμα), Φαλκάο (78’ Μπάκα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News