default-image

Πανηγυρισμός-πρόκληση με τον «αετό» της Αλβανίας... από Ελβετούς διεθνείς!

Ποδόσφαιρο
Πανηγυρισμός-πρόκληση με τον «αετό» της Αλβανίας... από Ελβετούς διεθνείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γκρανίτ Τσάκα ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι της Σερβίας με την Ελβετία και θέλησε με τον πανηγυρισμό του να πικάρει τους Σέρβους φιλάθλους, σχηματίζοντας τον... αλβανικό αετό, ενώ το ίδιο έκανε και στο δεύτερο γκολ ο Σερντάν Σακίρι. Και όχι τυχαία!

Βλέπετε δεν ξεχνούν την γενέτειρά τους καθώς τόσο οι δύο σκόρερ όσο και άλλοι παίκτες της Εθνικής Ελβετίας έχουν αλβανικές ρίζες! Ωστόσο με δεδομένη την κόντρα που έχουν οι δύο χώρες σε όλα τα επίπεδα ο πανηγυρισμός έριξε λάδι στη φωτιά! Χαρακτηριστικό είναι πως  ενώ ο Γκρανίτ Τσάκα επέλεξε να αγωνίζεται με την Εθνική Ελβετίας, ο αδελφός του Ταουλάντ... δεν άφησε την πραγματική τους πατρίδα και παίζει με την Εθνική Αλβανίας!

Μάλιστα στο Euro που πέρασε τα δυο αδέλφια έπαιξαν αντιπαλοι ενώ να σημειώσουμε ότι στην Εθνική Ελβετίας αγωνίζονται και άλλοι παίκτες με αλβανική καταγωγή.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγα χρόνια ένα παιχνίδι Σερβίας-Αλβανίας είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων εντός κι εκτός γηπέδου, όταν ένα drone είχε πετάξει πάνω από το γήπεδο με μία σημαία που απεικόνιζε την "Μεγάλη Αλβανία" γεγονός που θεωρήθηκε από τους Σέρβους ως μεγάλη προσβολή...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News