default-image

Πανηγύρι Κροατών, κλάματα Αργεντίνων αλλά και... ξύλο!

Ποδόσφαιρο
Πανηγύρι Κροατών, κλάματα Αργεντίνων αλλά και... ξύλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκ διαμέτρου αντίθετα ήταν τα συναισθήματα σε Κροάτες και Αργεντίνους οπαδούς μετά το παιχνίδι της Πέμπτης, όπου η Κροατία πανηγύρισε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι Κροάτες οπαδοί είχαν τρελαθεί από τη χαρά τους, τραγουδούσαν και έλεγαν συνθήματα για την Εθνική τους ομάδα, η οποία βέβαια πέρα από τη μεγάλη νίκη, εξασφάλισε και την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης.

Από την πλευρά των οπαδών της Αργεντινής υπήρχε μεγάλη στεναχώρια, καθώς ουδείς μπορούσε να πιστέψει ότι η ομάδα τους υπέστη τέτοιο διασυρμό, με τόσο κακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και πλέον κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό...

https://www.youtube.com/watch?v=Z6BkiSgxd-4?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα στο Νίζνι Νόβγκοροντ όταν οπαδοί της Αργεντινής επιτέθηκαν σε Κροάτες. Μάλιστα συνέχισαν να χτυπούν με μανία έναν άτυχο που έπεσε στο έδαφος, ενώ η αστυνομία ήταν απούσα και υπήρχε μόνο μια γυναίκα για την ασφάλεια, που προφανώς δεν μπορούσε να επιβάλει την τάξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News