default-image

Τα βλέμματα στο Βραζιλία- Κόστα Ρίκα

Ποδόσφαιρο
Τα βλέμματα στο Βραζιλία- Κόστα Ρίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδι με παιχνίδι η αγωνία κορυφώνεται στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Σήμερα θα «κλείσει» η 2η αγωνιστική στον 4ο και τον 5ο όμιλο, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Βραζιλία που αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα.

Στο άλλο ματς του γκρουπ η Σερβία θα κοντραριστεί με την Ελβετία, ενώ για τον 4ο όμιλο θα «μονομαχήσουν» Νιγηρία και Ισλανδία.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Μετά το… στραβοπάτημα της πρεμιέρας (1-1 με την Ελβετία), η Βραζιλία θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Κόστα Ρίκα στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Ο Νεϊμάρ θα βρίσκεται κανονικά στο αρχικό σχήμα, καθώς όπως έγινε γνωστό δε θα υπάρχει καμία αλλαγή συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι στη διοργάνωση. Η «σελεσάο» θα προσπαθήσει να αποφύγει τις… παγίδες, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τους Κοσταρικανούς. Από την πλευρά τους βέβαια θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη, αλλάζοντας τις ισορροπίες στον όμιλο.

ΝΙΓΗΡΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Για τον 4ο όμιλο Νιγηρία και Ισλανδία γνωρίζουν ότι το μεταξύ τους παιχνίδι μπορεί να καθορίσει το μέλλον τους στη διοργάνωση. Οι Αφρικανοί παίζουν ενδεχομένως το τελευταίο τους… χαρτί, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής που θα κρίνει τα πάντα. Οι Σκανδιναβοί από τη μεριά τους κέρδισαν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα και θέλουν ανάλογη συνέχεια, με νικηφόρο αποτέλεσμα αυτή τη φορά.

ΣΕΡΒΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ: Το ματς που θα «κλείσει» τη σημερινή μέρα (21:00) μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση. Οι Σέρβοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το «2 στα 2» που θα τους φέρει πιθανότατα μια… ανάσα από την επόμενη φάση. Έτσι, θέλουν και κόντρα στην Ελβετία να διατηρήσουν την αποφασιστικότητα που είχαν στην πρεμιέρα. Οι Ελβετοί έδειξαν απέναντι στην Βραζιλία ότι έχουν δυναμική ως ομάδα, αλλά και τον τρόπο να παίρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News