default-image

Η Κροατία "διέλυσε" με 3-0 Αργεντινή και Μέσι!

Ποδόσφαιρο
Η Κροατία "διέλυσε" με 3-0 Αργεντινή και Μέσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο παιχνίδι έγινε απόψε στο «Νίζνι» για τον 4ο Όμιλο του Μουντιάλ, με την Κροατία να κατατροπώνει με 3-0 την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και να προκρίνεται στους «16» της διοργάνωσης.

Η «αλμπισελέστε» μετά την ήττα είναι πλέον φάτσα με τον αποκλεισμό, καθώς για να αποφύγει τα χειρότερα θα πρέπει στο φινάλε να νικήσει οπωσδήποτε την Νιγηρία ενώ θέλει και συνδυασμό αποτελεσμάτων τόσο αύριο από το Νιγηρία-Ισλανδία όσο και από το Κροατία-Ισλανδία στην 3η αγωνιστική!

Η Αργεντινή εμφάνισε πάλι τα συμπτώματα της πρώτης αγωνιστικής, με κακή ψυχολογία, προβλήματα σε όλες τις γραμμές και τον Μέσι να είναι απογοητευτικός! Έμεινε πίσω στο σκορ μετά από ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Καμπαγέρο, με τον Ρέμπιτς να τον εκτελεί στο 53' ενώ την νίκη "κλείδωσε" με το 2-0 ο Μόντριτς με καταπληκτικό σουτ στο 80'.

Στο 88' ο Ράκιτιτς είχε δοκάρι αλλά ο ίδιος παίκτης στο 91' τελείωσε υποδειγματικά την αντεπίθεση των Κροατών και σκόραρε σε κενή εστία για το 3-0, αποτελειώνοντας τους Αργεντίνους!

Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς είχε πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν απόλυτα δίκαια, σε αντίθεση με τους Αργεντίνους που απογοήτευσαν για άλλο ένα παιχνίδι και πλέον είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσουν πρόωρα ένα Μουντιάλ που ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα για εκείνους...

Αργεντινή: Καμπαγέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Σάλβιο (56’ Παβόν), Μασκεράνο, Πέρες (68’ Ντιμπάλα), Ακούνια, Μέσα, Μέσι, Αγκουέρο (54’ Ιγκουαϊν)

Κροατία: Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς (57΄Κράμαριτς), Μόντριτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες). https://srv.neakriti.gr/mundial//GN36776W_interactive_EN/GN36776W_min_EN/GN36776.html

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News