default-image

Το Μουντιάλ... του Μανώλη Παπαματθαιάκη!

Απόψεις
Το Μουντιάλ... του Μανώλη Παπαματθαιάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το Μουντιάλ μπορεί να σε κάνει και ποιητή! Ειδικά με τα «μυθικά» επιτεύγματα του Ρονάλντο! Ειδικά αυτό το ρεκόρ CR7… με δεξί, αριστερό και με κεφάλι, ή αυτό με την ταχύτητα 33.98 χιλιομέτρων/ ώρα που τον έφερε νούμερο 1 και αυτής της λίστας στα 33+ του! Ή τα 85 του γκολ με την Πορτογαλία, που «έφαγαν» στην στροφή τον Πούσκας κι όλα τα άλλα που καθημερινά καταγράφονται στον διεθνή τύπο.

Στο ράδιο 98.4 την Πέμπτη 21/6, με τον Στέλιο Μαλτεζάκη (2.30-3.30 μ.μ.) μας περιμένουν αναλύσεις υψηλού τύπου από τον Μανόλη Παπαματθαιάκη για όλα τα θαυμαστά και τα άλλα που έρχονται από τα γήπεδα της Ρωσίας!

Ο προπονητής του Ηροδότου, γνωστός για τις γνώσεις του στο παγκόσμιο στερέωμα και βραβευμένος απόφοιτος των σχολών προπονητών, δεν έχει χάσει ούτε ματς. Τις δυο τελευταίες μέρες μάλιστα απόλαυσε τις μαγικές σκηνές με την απόλυτη ηρεμία του νου μέσα στις ομορφιές του Κερατόκαμπου… Το μικρόφωνο όλο δικό του!

«Το ταλέντο το είδα να αφθονεί σε Γαλλία και Βέλγιο»

Υπερθεμάτισε για τις ομάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αυτό το Μουντιάλ, μιλώντας στο ράδιο 98.4 ο Δημήτρης Βολονάκης και παρασέρνοντας τους ακροατές σε μια γρήγορη αλλά βαθιά ανάλυση για όσα έχουμε έχει στον πρώτο γύρο.

Ο έμπειρος προπονητής αλλά και σχολιαστής ποδοσφαιρικών γεγονότων έθεσε την πιθανότητα να γίνουν πρόωρα ζευγάρι τελικού στην πρώτη διασταύρωση ανάλογα τη θέση που θα τερματίσουν (πρώτη-δεύτερη) στους ομίλους τους.

Περιμένει πολλά από τους αστέρες της Γαλλίας και το σούπερ ταλέντο του Βελγίου, πιστεύει ότι η Ουρουγουάη θα περάσει και μπορεί να πάει πιο πέρα, ενώ το μέγα ερωτηματικό του αφορούσε τη Γερμανία και τη Βραζιλία που «ψάχνονται»!

«Πυροσβεστική» παρουσία

Ο Κώστας Κιάσσος έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην ΑΕ Μυλοποτάμου, την οποία θα οδηγήσει την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο τοπικό Ρεθύμνου. Ο πρώην άσος του ΟΦΗ αφιερώνει καθημερινά πολλές ώρες στην προπόνηση ακόμη και για ατομικές βελτιώσεις, ενώ έχει στα σκαριά ως άμεσο επόμενο βήμα την κατάκτηση των γνωστών προπονητικών πτυχίων. Συμβάντα όπως σε αυτό που έγινε μάρτυρας στο Παγκρήτιο μεταξύ Κουκουλάκη και Ιωαννίδη, ήταν κάτι που δεν ήθελε να ζήσει, όμως ήταν εκεί και η επέμβαση του υπήρξε «πυροσβεστική»! Έπεται on air!

Η παιγνιδιάρικη πλευρά της Αγγλίας!

Είναι γοητευτικές οι εκόνες από τον τρόπο με τον οποιό η εθνική Αγγλίας, επέλεξε να αποφορτιστεί μετά τη δραματική νίκη της επί της Τυνησίας. Σίγουρα ασυνήθιστος τρόπος, καθώς οι παίκτες βρέθηκαν γύρω από την πισίνα της ομάδας με φουσκωτά μονόκερα. Τα οινοπνευματώδη ποτά προφανώς πήραν και έδωσαν μεταξύ της ομάδας, για να βρεθούν σε ευδαιμονία ο Χάριν Κέιν και η παρέα του. Αναμφίβολα  έδειξαν την παιχνιδιάρικη πλευρά τους καθώς πέφτοντας μέσα στην πισίνα...

 Κάποιοι πάντως τους συμβουλεύουν ότι είναι μύθος και δεν θα υπάρξουν εύκολα παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο... »: προτρέποντάς την Αγγλία να σεβαστεί τον Παναμά.

Ποιος είναι ο πιο θερμός υποστηρικτής του Ηνωμένου Βασιλείου να φιλοξενήσει το Μουντιάλ του 2030; Απάντηση΅: Ο απελπισμένος πρώην πρόεδρος της FIFA, Γιόζεφ Μπλάτερ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News