default-image

Σημαντικές αναμετρήσεις με πρωταγωνίστριες τις Ισπανία, Πορτογαλία και Ουρουγουάη

Αθλητισμός
Σημαντικές αναμετρήσεις με πρωταγωνίστριες τις Ισπανία, Πορτογαλία και Ουρουγουάη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη τους νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο αναζητούν Πορτογαλία και Ισπανία, τη στιγμή που η Ουρουγουάη θέλει να διπλασιάσει τα… τρίποντα και να κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έπειτα από το 3-3 στην πρεμιέρα με την Ισπανία θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να κατακτήσει την πρώτη της νίκη. Απέναντί της θα βρει το Μαρόκο, το οποίο είχε ηττηθεί από το Ιράν στο πρώτο παιχνίδι και αναζητεί επιτακτικά βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να παραμείνει ζωντανό στο… κόλπο της πρόκρισης. Οι Πορτογάλοι έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση το μεγάλο τους αστέρι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, «κοιτάζουν» μόνο τη νίκη απόψε στις 15:00 στη Μόσχα, για να καταφέρουν να κάνουν… άλμα προς την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι «Φούριας Ρόχας», μπορεί να δέχθηκαν την ισοφάριση προς το τέλος του παιχνιδιού με την Πορτογαλία, ωστόσο προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει υπερπροσπάθεια για να κάνουν την ολική ανατροπή. Η Ισπανική ομάδα έδειξε στο πρώτο παιχνίδι ότι το τακτικό της πλάνο ήταν σωστά δομημένο και αυτό θέλει να εφαρμόσει και απέναντι στο Ιράν σήμερα στις 21:00 στο Καζάν.

Το κλίμα στην Ισπανική ομάδα δείχνει πως είναι αρκετά καλό και προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Φερνάντο Ιέρο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να προορίζει στο αρχικό σχήμα

Για τον 1ο όμιλο η Ουρουγουάη θέλει να… ντουμπλάρει τις νίκες της και αντιμετωπίζει στις 18:00 στο Ροστόφ, μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τη Σαουδική Αραβία. Ο Όσκαρ Ταμπάρεζ δε φαίνεται να αλλάζει πολλά συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Αίγυπτο και οι Λουίς Σουάρες και Κέβιν Καβάνι αναμένεται να ηγηθούν για ακόμα ένα παιχνίδι της προσπάθειας της ομάδας του.

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News