default-image

Η Σενεγάλη νίκησε 2-1 την Πολωνία κι έβαλε φωτιά στον 8o όμιλο!

Ποδόσφαιρο
Η Σενεγάλη νίκησε 2-1 την Πολωνία κι έβαλε φωτιά στον 8o όμιλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 8ος Όμιλος του Μουντιάλ από την πρώτη κιόλας αγωνιστική έγινε… κόλαση, καθώς μετά τη νίκη της Ιαπωνίας επί της Κολομβίας, ήρθε και η νίκη της Σενεγάλης επί της Πολωνίας!

Έτσι Σενεγάλη και Ιαπωνία πήραν κεφάλι, αφήνοντας στους μηδέν βαθμούς Πολωνία και Κολομβία που ήταν θεωρητικά τα φαβορί.

Στον αγώνα που έγινε στη Μόσχα, η Σενεγάλη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Πολωνών και έβαλε τα γκολ που της έδωσαν την πολύτιμη νίκη. Το 1-0  έγινε με αυτογκόλ του Τσιόνεκ στο 38’, το 2-0 με τον Νιάνγκ στο 60’ και η Πολωνία μείωσε στο 86’ με τον Κρικχόβιακ στο τελικό 2-1.

Πολωνία (Άνταμ Ναβάλκα): Σέζνι, Πίστσεκ, Πάζνταν, Τσιόνεκ, Ρίμπους - Χριχόβιακ, Ζιελίνσκι, Γκροζίτσκι, Μπλατζικόφσκι (46’ Μπέντναρεκ), Λεβαντόφσκι, Μίλικ (73’ Κοβνάτσκι)

Σενεγάλη (Αλιού Σισέ): Εντιαγέ, Γουάνγκ, Σανέ, Κουλιμπαλί, Σαμπαλί, Γκιογιέ, Εντιαγέ Α., Σαρ, Νιανγκ (75’ Κονατέ), Μανέ, Ντιούφ (62’ Εντόι)

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες). https://srv.neakriti.gr/mundial//GN36776W_interactive_EN/GN36776W_min_EN/GN36776.html

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News