default-image

Αιφνιδίασαν οι Ιάπωνες, 2-1 την Κολομβία!

Ποδόσφαιρο
Αιφνιδίασαν οι Ιάπωνες, 2-1 την Κολομβία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία αιφνιδίασε στο ξεκίνημά της στο Μουντιάλ και επικράτησε με 2-1 της Κολομβίας, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Οι Κολομβιανοί, που δεν είχαν στο βασικό σχήμα τους λόγω τραυματισμού το μεγάλο αστέρι τους Χάμες Ροντρίγκες (μπήκε ως αλλαγή στο β' μέρος) έμειναν από πολύ νωρίς στο 6ο λεπτό πίσω στο σκορ με πέναλτι του Καγκάβα αλλά και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σάντσες που υπέπεσε στο πέναλτι.

Η Ιαπωνία εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και παρότι στο 39' η Κολομβία είχε ισοφαρίσει με τον Κιντέρο, στην επανάληψη οι Ασιάτες πίεσαν την εστία του Οσπίνα, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και τελικά βρήκαν το δρόμο προς τη νίκη με σκόρερ τον Οσάκο με κεφαλιά στο 73'.

Στα λεπτά που απέμεναν οι Ιάπωνες είχαν καλή αμυντική λειτουργία, με την Κολομβία πέρα από μία φάση με τον Χάμες Ροντρίγκες να μην βρίσκει διαδρόμους και μοιραία να φεύγει ηττημένη από την "Μορντόβια Αρένα" του Σαράνσκ.

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Oσπίνα, Μουρίγιο, Αρίας, Κ. Σάντσες, Φαλκάο, Κουαδράδο (31' Μπάριος), Λέρμα, Μοχίκα, Κιντέρο (59' Χάμες Ροδρίγκες), Ισκιέρδο (70' Μπάκα), Ντ. Σάντσες. 

Ιαπωνία (Ακίρα Νισίνο): Καβασίμα, Σότζι, Ναγκατόμο, Σιμπασάκι (80' Γιαμαγκάτσι), Χαραγκούτσι, Καγκάβα (69' Χόντα), Ινούι, Οσάκο (85' Οκαζάκι), Χασέμπε, Σακάι, Γιοσίντα. 

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες). https://srv.neakriti.gr/mundial//GN36776W_interactive_EN/GN36776W_min_EN/GN36776.html

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News