default-image

Ξεχωρίζει το Ρωσία-Αίγυπτος, πρεμιέρα και στον 8ο όμιλο

Αθλητισμός
Ξεχωρίζει το Ρωσία-Αίγυπτος, πρεμιέρα και στον 8ο όμιλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται ο πρώτος «κύκλος» δράσης στους ομίλους του Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθεί η 1η αγωνιστική και στο 8ο γκρουπ. Ταυτόχρονα, μπαίνουμε στη δεύτερη… στροφή και μάλιστα με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς η διοργανώτρια Ρωσία θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο για τον 1ο όμιλο.

Μέρα με τη μέρα, το ενδιαφέρον θα κορυφώνεται αφού πλέον τα παιχνίδια αποκτούν και πιο έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη «μάχη» για την πρόκριση.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ: Το «μενού» ανοίγει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Σαράνσκ, όπου θα αναμετρηθούν Κολομβία και Ιαπωνία. Στον 8ο όμιλο, που δείχνει ο πιο ανοιχτός σε προγνωστικά, η εκκίνηση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι Λατινοαμερικάνοι έχουν αυτοπεποίθηση για το εφετινό τουρνουά, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις τους, όμως αυτό φυσικά δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι για το παραπάνω… βήμα και το παιχνίδι με τους Ασιάτες είναι σημαντικό. Η Ιαπωνία από την πλευρά της έχει αποκτήσει εμπειρία από τις τελευταίες διοργανώσεις, ενώ και αγωνιστικά έχει κάνει βήματα προόδου. Το δυναμικό παιχνίδι, αλλά και η τεχνική των Κολομβιανών κόντρα στην ταχύτητα της ασιατικής ομάδας. Για να δούμε ποιος θα επικρατήσει…

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Στο άλλο ματς του γκρουπ, Πολωνία και Σενεγάλη θα πάρουν τη… σκυτάλη στις 6 το απόγευμα. Ο Λεβαντόφσκι και η παρέα του θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το… δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το «οικοδόμημα» του 60χρονου Άνταμ Ναβάλκα είναι «χτισμένο» πάνω στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όμως η αλήθεια είναι ότι έχει άξιους συμπαραστάτες. Ο Μίλικ είναι αμφίβολος, ενώ από την άλλη ο Γκλικ κατάφερε το… θαύμα σε επίπεδο θεραπείας και θα είναι διαθέσιμος.

Η Σενεγάλη από την άλλη, αντιπροσωπεύει την κλασσική αφρικανική σχολή. Μια ομάδα που στηρίζεται πολύ στη μετάβαση και έχει τα «εργαλεία» για το υποστηρίξει. Φυσικές δυνάμεις, ταχύτητα και παίκτες-κλειδιά ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή.

ΡΩΣΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Το βραδινό παιχνίδι (21:00) ανάμεσα στη Ρωσία και την Αίγυπτο μαγνητίζει τα βλέμματα του ενδιαφέροντος. Από τη μία η διοργανώτρια, που ξεκίνησε με την εντυπωσιακή 5αρα στην πρεμιέρα κόντρα στη Σαουδική Αραβία κι από την άλλη, οι «φαραώ» του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Οι Ρώσοι έχουν σίγουρα πολύ καλή ψυχολογία και τον 12ο παίκτη, όμως η Αίγυπτος ποντάρει αυτή τη φορά στον Σαλάχ. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι σε ετοιμότητα να αγωνιστεί και η απόδοση του θα είναι σίγουρα βαρόμετρο.

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News