default-image

Λυτρωτής ο Χάρι Κέιν για Αγγλία, 2-1 την Τυνησία στο 91'!

Ποδόσφαιρο
Λυτρωτής ο Χάρι Κέιν για Αγγλία, 2-1 την Τυνησία στο 91'!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάρι Κέιν ήταν ο «από μηχανής Θεός» για την Αγγλία, καθώς με δικό του γκολ στο 91ο λεπτό λύθηκε ο γόρδιος δεσμός και ήρθε η νίκη με 2-1 επί της Τυνησίας.

Ο φορ της Τότεναμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς με δικό του γκολ είχε δώσει στο 11’ το προβάδισμα με 1-0 ενώ η πολύ μαχητική Τυνησία είχε ισοφαρίσει με πέναλτι του Σασί στο 35’.

Φουριόζοι μπήκαν οι Άγγλοι στα πρώτα λεπτά, είχαν σημαντικές φάσεις με Λίνγκαρντ και Στέρλινγκ και η υπεροχή τους δεν άργησε να καρποφορήσει, με τον Χάρι Κέιν στο 11’ να ανοίγει το σκορ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα η Τυνησία κέρδισε πέναλτι στο 35’, με τον Γουόκερ να πέφτει άτσαλα πάνω στον Φαχρεντίν Μπεν Γιουσέφ και τον Σασί να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα» και να ισοφαρίζει.

Το 1-1 διατηρήθηκε στο α’ ημίχρονο παρότι η Αγγλία θα μπορούσε να ξαναπάρει προβάδισμα, έχοντας και δύο δοκάρια στο 39’ ΄με Λίνγκαρντ και στο 44’ με Τρίπιερ.

Στην επανάληψη η Αγγλία είχε την κατοχή αλλά έμοιαζε εντελώς βραχυκκυκλωμένη στην επίθεση, με τους Τυνησίους να διώχνουν τους κινδύνους από τα καρέ τους. Ο λυτρωτής ήταν στο 91’ ο Χάρι Κέιν, εκμεταλλευόμενος το κενό στο δεύτερο δοκάρι μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τρίπιερ και σκοράροντας με κεφαλιά, δείχνοντας ότι είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ όσο λίγοι…

Mετά τα σημερινά παιχνίδια στον 7ο όμιλο, το Βέλγιο και η Αγγλία πήραν το προβάδισμα με τις νίκες τους και σίγουρα έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι για την πρόκριση στους "16".

Τυνησία (Μααλούλ Ναμπίλ): Χασέν (15’ Μπεν Μουσταφά), Μεριάχ, Σ. Μπεν Γιουσέφ, Μπρον, Μααλούλ, Σκιρί, Μπαντρί, Σασί, Φ. Μπεν Γιουσέφ, Καζρί (85’ Καλιφά), Σλιτί (74’ Μπεν Αμόρ)

Αγγλία (Γκάρεθ Σαουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Ντέλε Άλι (80’ Λόφτους-Τσικ), Χέντερσον, Λίνγκαρντ (93’ Ντάιερ), Γιανγκ, Στέρλινγκ (68’ Ράσφορντ), Κέιν

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News