default-image

Γκέλα και για Βραζιλία, 1-1 με Ελβετία!

Ποδόσφαιρο
Γκέλα και για Βραζιλία, 1-1 με Ελβετία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σαββατοκύριακο ήταν… λαιμητόμος για τα φαβορί στο Μουντιάλ, καθώς μετά την ισοπαλία της Αργεντινής και την ήττα της Γερμανίας, ήρθε απόψε και το 1-1 της Βραζιλίας με την Ελβετία… για να δέσει το γλυκό!

Η Βραζιλία έχοντας το Νεϊμάρ στη σύνθεσή της προηγήθηκε στο σκορ με γκολάρα του Κουτίνιο και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι αλλά στις αρχές της επανάληψης η Ελβετία την ισοφάρισε και συγκεκριμένα στο 50' με τον Ζούμπερ.

Η αντίδραση της «σελεσάο» άργησε να έρθει, οι ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά δεν έγιναν γκολ και έτσι έμεινε χωρίς νίκη στο ξεκίνημά της στο Μουντιάλ.

Μετά το 1-0 με εκπληκτικό σουτ του Κουτίνιο στο 20’, η Εθνική Βραζιλίας επαναπαύθηκε και δεν απείλησε άλλο στο α’ ημίχρονο του Ελβετούς. Η Ελβετία ήταν όμως εκείνη που μπήκε πιο ζωηρά στην επανάληψη και με την κεφαλιά του Ζούμπερ στο 50’ ισοφάρισε 1-1.

Μέχρι το 70’ η Βραζιλία έψαχνε τρόπους αντίδρασης και στο τέλος σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες με Κουτίνιο, Νεϊμάρ, Φερναντίνιο αλλά η μεγαλύτερη φάση έγινε στο 92’ με τον Μιράντα.

Η μπάλα δεν ήθελε να μπει, η Βραζιλία γκέλαρε στην πρεμιέρα (1-1) και πλέον το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με την Κόστα Ρίκα αποκτά χαρακτήρα πρόωρου τελικού για την «σελεσάο».

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Ντανίλο, Μιράντα, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Κασεμίρο (60’ Φερναντίνιο), Παουλίνιο (67’ Ρενάτο Αουγκούστο), Φιλίπε Κοουτίνιο, Ουίλιαν, Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζεσούς (79’ Φιρμίνο).

ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ (86’ Λανγκ), Σερ, Ακάντζι, Ροντρίγκες, Μπεχράμι (70’ Ζακάρια), Τσάκα, Σακίρι, Τζεμάιλι, Ζούμπερ, Σεφέροβιτς (80’ Εμπολό).

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News