default-image

Βόμβα από Μεξικό, σόκαρε τους Γερμανούς!

Ποδόσφαιρο
Βόμβα από Μεξικό, σόκαρε τους Γερμανούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκπληξη πρώτου μεγέθους σημειώθηκε σήμερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το Μεξικό να επικρατεί με 1-0 και να σοκάρει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, σε αναμέτρηση που έγινε στο «Λουζνίκι» της Μόσχας.

Ο Λοσάνο στο 35’ ήταν ο χρυσός σκόρερ για τους Μεξικάνους, οι οποίοι έκαναν εκπληκτική εμφάνιση στο α’ ημίχρονο και αιφνιδίασαν σε απόλυτο βαθμό τους Γερμανούς. Τα πάντσερ προσπάθησαν να αντιδράσουν στο β’ ημίχρονο αλλά το Μεξικό άντεξε στην πίεση και πήρε μια τεράστια νίκη…

Η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ παρουσιάστηκε με υπεροψία απέναντι στο διψασμένο Μεξικό, που ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις στο α’ ημίχρονο, είχε σημαντικές ευκαιρίες και δίκαια προηγήθηκε στο 35’ με τον εκπληκτικό Λοσάνο.

Η απογοητευτική σε αυτό το χρονικό διάστημα, Nationalmannschaft, λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 39’, όταν ο Κρόος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ.

Όσο κι αν προσπάθησε να ανεβάσει τους ρυθμούς της στο β’ ημίχρονο η Γερμανία, ήταν μηδέν από ουσία ενώ όσες ευκαιρίες πήγε να δημιουργήσει στην αντίπαλη περιοχή, τις «καθάρισε» ο Οτσόα…

Η 1η αγωνιστική του 6ου Ομίλου ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση Σουηδία-Ν.Κορέα, με τη νίκη του Μεξικό να το χρίζει πρώτο φαβορί πλέον για την πρόκριση, βάζοντας σε... μπελάδες τα "πάντσερ".

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Πλάτενχαρντ, Κρόος, Κεντίρα (60' Ρόις), Εζίλ, Μίλερ, Ντράξλερ, Βέρνερ (86' Μπραντ).

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Σαλσίδο, Αγιάλα, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα, Γκουαρδάδο (74' Μάρκες), Βέλα (58' Άλβαρες), Λαγιούν, Λοσάνο (66' Χιμένες), Ερνάντες.

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες). https://srv.neakriti.gr/mundial//GN36776W_interactive_EN/GN36776W_min_EN/GN36776.html

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News