default-image

Νικηφόρα πρεμιέρα για Σερβία, 1-0 την Κόστα Ρίκα

Ποδόσφαιρο
Νικηφόρα πρεμιέρα για Σερβία, 1-0 την Κόστα Ρίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα εκπληκτικό γκολ του Κολάροφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η Σερβία ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ, επικρατώντας με 1-0 της Κόστα Ρίκα στη Σαμάρα.

Οι Σέρβοι είχαν καλή παρουσία στο γήπεδο και πήραν δίκαια το νικηφόρο αποτέλεσμα, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση και περιμένοντας πλέον το αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα του ομίλου, ανάμεσα στην Βραζιλία και την Ελβετία, που αγωνίζονται απόψε στις 21:00.

Θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίτερα η Σερβία με τον Μίτροβιτς αλλά τελικά βρήκε το γκολ με το φάουλ του Κολάροφ στο 57’. Οι Κοσταρικανοί δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο με την απόδοσή τους.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Κέιλορ Νάβας, Γκαμπόα, Ακόστα, Γκονσάλες, Ντουάρτε, Κάλβο, Βενέγας (60' Μπολάνιος), Γκουσμάν (73' Κολίνδρες), Μπόρχες, Ρουίς, Ουρένια (67' Κάμπελ).

ΣΕΡΒΙΑ: Στόικοβιτς, Ιβάνοβιτς, Μιλένκοβιτς, Τόσιτς, Κολάροβ, Μάτιτς, Μιλιβόγιεβιτς, Τάντιτς (82' Ρουκάβινα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λιάιτς (70' Κόστιτς), Μίτροβιτς (90' Πρίγιοβιτς).

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News