default-image

Στη μάχη του Μουντιάλ, Βραζιλία και Γερμανία  

Αθλητισμός
Στη μάχη του Μουντιάλ, Βραζιλία και Γερμανία  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις αναμετρήσεις στον 5ο και 6ο όμιλο συνεχίζεται σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Βραζιλία και Γερμανία μπαίνουν στη μάχη της διοργάνωσης θέλοντας να ξεκινήσουν με  το δεξί.

Η αυλαία των σημερινών αναμετρήσεων ανοίγει στις 15:00 (ΕΡΤ1) με το παιχνίδι Κόστα Ρίκα-Σερβία, ενώ σκυτάλη παίρνει στις 18:00 (ΕΡΤ1) το Γερμανία-Μεξικό. Τα «πάντσερ» θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη και να αποδείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες να υπερασπιστούν τον τίτλο που κέρδισαν το 2014.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας ξεκινά, ωστόσο, στις 21:00 (ΕΡΤ) ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ελβετία.

Η «Σελεσάο» διαθέτει το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων με το αστέρι της Νεϊμάρ να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και αναμένεται να ηγηθεί του συγκροτήματος του Λεονάρντο Μπάκι. Ωστόσο ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δε θα είναι μόνος του, καθώς τα ονόματα των Κουτίνιο, Φιρμίνιο, Κασεμίρο, Φερναντίνιο και Γκάμπριελ Ζέσους συμπληρώνουν ένα σύνολο που το καθιστούν φαβορί. Η Ελβετία δε μοιάζει φόβητρο, όμως οι πρεμιέρες πάντα μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις…

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News