default-image

Ισπανία-Κριστιάνο 3-3 στο ντέρμπι!

Ποδόσφαιρο
Ισπανία-Κριστιάνο 3-3 στο ντέρμπι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίθανο παιχνίδι απόλαυσαν απόψε οι ποδοσφαιρόφιλοι, με την Ισπανία και την Πορτογαλία να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3 στο Σότσι στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου Ομίλου.

Ήταν ένα ντέρμπι με έντονες συγκινήσεις και ανατροπές, με την Ισπανία να φτάνει μια ανάσα από τη νίκη αλλά ουσιαστικά να μην καταφέρνει να επικρατήσει του… Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ήταν απόψε μια ομάδα μόνος του, σημειώνοντας χατ-τρικ! Μάλιστα ήταν ένα τεράστιο παιχνίδι για εκείνον με μεγάλα ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που έχει σκοράρει σε οκτώ μεγάλες διοργανώσεις.

Η απολαυστική βραδιά φάνηκε από νωρίς, με τον αρχηγό της Πορτογαλίας να κερδίζει πέναλτι στο 4’ από το Νάτσο και να το μετατρέπει σε γκολ ο ίδιος. Η Ισπανία είχε την απάντηση στο α’ ημίχρονο με ένα εξαιρετικό γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 24’ αφού χόρεψε την πορτογαλική άμυνα και έκανε το 1-1 αλλά αυτοί που πήγαν με χαμόγελα στα αποδυτήρια ήταν οι Πορτογάλοι, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του CR7 στο 44’ κι ενώ ο Ντε Χέα έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία, καθώς στο 55’ ο Ντιέγκο Κόστα και πάλι και στο 58’ ο Νάτσο με μαγικό γκολ, έφεραν τούμπα το ματς για τους Ισπανούς, δείχνοντας ότι θα φτάσουν σε μια νίκη, που είχε μετατραπεί σε εύκολη υπόθεση, καθώς οι Πορτογάλοι δεν μπορούσαν ούτε να πλησιάσουν την αντίπαλη εστία. Τελικά, τη λύση έδωσε ο Κριστιάνο, αφού στο 88’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 3-3!

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Σοάρες, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Καρβάλιο, Μουτίνιο, Μπρούνο Φερνάντες (68’ Ζοάο Μάριο), Μπερνάρντο Σίλβα (69’ Κουαρέσμα), Γκέντες (80’ Αντρέ Σίλβα), Ρονάλντο.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Νάτσο, Πικέ, Ράμος, Άλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Νταβίντ Σίλβα (86’ Λούκας Βάθκεθ), Ίσκο, Ινιέστα (70’ Τιάγκο Αλκάνταρα), Ντιέγκο Κόστα (77’ Άσπας).

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News