default-image

Τιμωρούνται οι διεθνείς στη Σαουδική Αραβία!

Ποδόσφαιρο
Τιμωρούνται οι διεθνείς στη Σαουδική Αραβία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε γκολ που δέχτηκε η Σαουδική Αραβία από την Ρωσία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ όχι απλά δεν θα ξεχαστούν εύκολα αλλά έρχονται και τιμωρίες διεθνών!

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, ο Άντελ Εζάτ, ανέφερε ότι θα υπάρξουν κυρώσεις για τρεις παίκτες και αυτοί είναι οι Αμπντουλάχ Αλ Μαγιούφ, Μοχάμαντ Αλ Σαχλάουι και Ομάρ Χαουσάουι.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την ήττα. Το αποτέλεσμα ήταν απολύτως απογοητευτικό, γιατί δεν ανταποκρίνεται στην προετοιμασία μας. Μερικές παίκτες θα υποστούν κυρώσεις. Ο γκολκίπερ Αμπντουλάχ Αλ Μαγιούφ, ο επιθετικός Μοχάμαντ Αλ Σαχλάουι και ο αμυντικός Ομάρ Χαουσάουι», δήλωσε ο Εζάτ.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του πρίγκηπα Τουρκί Αλ Σεΐχ, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για τον αθλητισμό στη χώρα, λέγοντας τα εξής: «Αυτοί οι παίκτες με θύμωσαν απίστευτα. Κάναμε τα πάντα γι' αυτήν την ομάδα και αυτή τη γενιά παικτών. Τους φέραμε την καλύτερη τεχνική υποστήριξη με ομάδα υψηλού επιπέδου. Αλλά τώρα βλέπουμε ότι έχουν περιορισμένες ικανότητες. Έχουν κάνει μόνο το 5% από αυτό που περιμένουμε κι απαιτούμε από αυτούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News