default-image

Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι Πορτογαλία-Ισπανία

Αθλητισμός
Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι Πορτογαλία-Ισπανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου επεφύλαξε πεντάρα της Ρωσίας κόντρα στη Σαουδική Αραβία, όμως η σημερινή 2η μέρα έχει ντέρμπι.

Και τι ντέρμπι! Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ισπανία στις 21:00 (ΕΡΤ1) στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της α’ φάσης για το 2ο όμιλο του τουρνουά. Οι «φούριας ρόχας» καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ της απομάκρυνσης του Λοπετέγι και μάλιστα άμεσα καθώς θα βρουν στο δρόμο τους την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μία αναμέτρηση που σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα παγκοσμίως. Προγνωστικά είναι δύσκολο να γίνουν καθώς συναντούνται δύο πολύ ισχυρές ομάδες και μάλιστα σε πρεμιέρα που πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Το Πορτογαλία-Ισπανία, όμως δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας. Στις 15:00 (ΕΡΤ1) η Αίγυπτος θα αντιμετωπίσει την  Ουρουγουάκη σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ώμο, όμως κανείς δεν ξέρει εάν θα είναι αρκετός απέναντι σε μία δυνατή Ουρουγουάη που θα έχει και φέτος για ηγέτη τον Σουάρες.

Στις 18:00 (ΕΡΤ1) θα ξεκινήσει, τέλος, η αναμέτρηση Μαρόκο-Ιράν για τον α’ όμιλο στην Αγία Πετρούπολη. Φαβορί είναι το Μαρόκο, όμως το Ιράν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του…

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News