default-image

Ράμος για Ισπανία: «Λες και έχουμε κηδεία»

Ποδόσφαιρο
Ράμος για Ισπανία: «Λες και έχουμε κηδεία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κλίμα στην Εθνική Ισπανίας είναι βαρύ μία ημέρα πριν οι «φούριας ρόχα» αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία, στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι του Μουντιάλ.

Η απόλυση Λοπετέγι έφερε αναταράξεις ενώ ο Σέρχιο Ράμος είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι το κλίμα στην ομάδα του θυμίζει… κηδεία!

"Νιώθω λες και έχουμε κηδεία και ενώ αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, γιατί αυτό δεν είναι ευχάριστο. Ο Ζουλέν είναι μέλος αυτού που έχουμε πετύχει, όμως η Ισπανία είναι πάνω από όλα. Δεν υπάρχει καλύτερος να καλύψει το κενό από τον Φερνάντο Ιέρο. Ελπίζω ότι έχουμε μια εθνική ομάδα, όπως παλαιότερα.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι κάνουν άλλοι άνθρωποι, εμείς πρέπει να αφοσιωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Να μας νοιάζει μόνο τι γίνεται στο γήπεδο. Ας τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά να πει ο καθένας ό,τι θέλει. Το πλάνο δεν αλλάζει και στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου".

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε: "Προτιμώ να τον έχω συμπαίκτη και όχι αντίπαλο. Είναι πραγματικά καλός και μόνιμη απειλή".

Ο αγώνας Ισπανία - Πορτογαλία θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (16/5, 21.00).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News