default-image

Η δυνατή 5άδα του Μηνά Πίτσου στο Μουντιάλ

Απόψεις
Η δυνατή 5άδα του Μηνά Πίτσου στο Μουντιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μηνάς Πίτσος είχε έτοιμη την 5άδα από την οποία να αναδειχτεί η παγκόσμια πρωταθλήτρια από τη Ρωσία και ανέλυσε πολλά με το βλέμμα του προπονητή κατά την παρουσία του στην εκπομπή του Στέλιου Μαλτεζάκη στο radio 98,4:

«Έχω καταλήξει», είπε «Πρώτα η κάτοχος του τροπαίου Γερμανία και η Βραζιλία, ως τα μεγάλα φαβορί και μετά κατά δεύτερο λόγο τις Αργεντινή, Γαλλία και Ισπανία για να το σηκώσουν! Θα ήθελα η Αργεντινή για τον Μέσι, αλλά ο πρώτος λόγος ανήκει στη Βραζιλία, που συν τα αστέρια της έχει ένα πολύ ισορροπημένο σύνολο», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής και μαζί πρωταθλητής με τον Γιούχτα. «Περιμένω πολύ δυνατή τη Γερμανία με ολοένα αναδεικνυόμενα αστέρια, μετά την ανανέωσή της, φυσικά τη Γαλλία των ονομάτων που σε ζαλίζουν με την ποιότητά τους, ελπίζω και η Ισπανία να μην επηρεαστεί από τη διατάραξη στην τεχνική της ηγεσία».

Για… τον διαγωνισμό των προγνωστικών για τις ομάδες που θα περάσουν από τους ομίλους, επέλεξε ως αφρικανική έκπληξη τη Σενεγάλη με σαφή κριτήρια τις εξής:  Α΄όμιλος: Ουρουγουάη, Ρωσία. Β΄όμιλος: Ισπανία, Πορτογαλία. Γ΄όμιλος: Γαλλία, Δανία. Δ΄όμιλος: Αργεντινή, Κροατία. Ε΄όμιλος: Βραζιλία, Κόστα Ρίκα. Στ’ όμιλος: Γερμανία, Σουηδία. Ζ΄όμιλος: Βέλγιο, Αγγλία και Η΄όμιλος: Πολωνία, Σενεγάλη.

«Περιμένουμε πολλά από αυτό το Μουντιάλ με τόσα αστέρια και σε γήπεδα που είναι νέα ή εξαιρετικά αναβαθμισμένα με καλή ποιότητα», πρόσθεσε.

-Για την επόμενη μέρα στον Γιούχτα στη Γ΄εθνική, μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ, ο Μηνάς Πίτσος χαρακτήρισε την περίοδο μεταβατική. «Ο στόχος είναι να διατηρήσει τη δυναμική της εκεί και να γίνει μια σταθερή αξία. Να είμαστε κομπάρσοι, αλλά πρωταγωνιστές. Ο πρώτος στόχος σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα είναι η παραμονή με μακροπρόθεσμο την καθιέρωση. Δουλεύουμε εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News