default-image

Δύσκολα θα πάει στο Μουντιάλ ο Πελέ

Ποδόσφαιρο
Δύσκολα θα πάει στο Μουντιάλ ο Πελέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα προβλήματα υγείας έχουν καταβάλει τον Πελέ και η παρουσία του για τα ματς του Μουντιάλ στη Ρωσία βρίσκεται στον «αέρα».

Μάλιστα ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του στη Ρωσία για να δώσει μια διάλεξη σε κεντρικό πανεπιστήμιο της χώρας. «Ο Πελέ δεν θα πάει στο πανεπιστήμιο γιατί αισθάνεται άσχημα. Έχει προβλήματα με τα πόδια του. Πριν από την Τρίτη θα αποφασίσει αν θα συμμετέχει τελικά στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου», δήλωσε εκπρόσωπος του κορυφαίου για πολλούς ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Ο Πελέ, ο οποίος έχει κατακτήσει τρία Μουντιάλ, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ρώσων επρόκειτο να δώσει το παρών στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ στις 14 Ιουνίου στο γήπεδο «Λουζνίκι», όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 77χρονος Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στα πόδια, καθώς έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και μάλιστα βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Πελέ ακύρωσε επίσκεψη στη Ρωσία όπου επρόκειτο να τιμηθεί για την 60η επέτειο του από το ντεμπούτο του σε Μουντιάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News