default-image

Σήμερα δωρεάν με τη «Νέα Κρήτη» το συλλεκτικό περιοδικό του Μουντιάλ

Ποδόσφαιρο
Σήμερα δωρεάν με τη «Νέα Κρήτη» το συλλεκτικό περιοδικό του Μουντιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μουντιάλ 2018 έρχεται και η "Νέα Κρήτη" έχει έτοιμο έναν πολύτιμο οδηγό, που παρέχεται από σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου, δωρεάν μαζί με την εφημερίδα.

Για άλλη μια μεγάλη διοργάνωση η εφημερίδα  "Νέα Κρήτη" δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες της να μπουν δυναμικά μέσα στο παιχνίδι, να ταξιδέψουν σε όλα τα γήπεδα, να απολαύσουν όλη την αγωνιστική δράση.

Το Μουντιάλ 2018 έρχεται και η εφημερίδα "Νέα Κρήτη" έχει έτοιμο έναν πολύτιμο οδηγό, τον οποίο μπορούν να προμηθευτούν άπαντες αυτή σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουνίου, δωρεάν μαζί με την εφημερίδα.

Είναι ένα συλλεκτικό περιοδικό για το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού, που περιλαμβάνει το πλήρες πρόγραμμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, την παρουσίαση των γηπέδων, τα αναλυτικά στοιχεία για τις 32 εθνικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος και αφιερώματα σε όλα τα αστέρια του Μουντιάλ.

Μία έκδοση υψηλής ποιότητας, που θα μείνει για πάντα στη συλλογή των αναγνωστών της "Ν.Κ.", με μοναδικά και εντυπωσιακά γραφικά, αλλά και πλούσια ιστορικά στοιχεία για τη διοργάνωση. Ασφαλώς το περιοδικό για το Μουντιάλ δεν πρέπει να λείπει από τα χέρια κανενός φίλου του ποδοσφαίρου, καθώς είναι ο απόλυτος οδηγός για όλα όσα θα απολαύσουμε από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου στα γήπεδα της Ρωσίας.

Κυκλοφορεί σήμερα, είναι δωρεάν και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο! Ζητήστε το μαζί με την εφημερίδα "Νέα Κρήτη" και μπείτε στο παιχνίδι!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News