default-image

Μουντιάλ 2018 και neakriti.gr πάνε μαζί!

Ποδόσφαιρο
Μουντιάλ 2018 και neakriti.gr πάνε μαζί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα είναι διαφορετική. Είναι άκρως ποδοσφαιρική. Είναι η εβδομάδα του Μουντιάλ!

Την προσεχή Πέμπτη 14 Ιουνίου τα μάτια εκατομμυρίων ποδοσφαιρόφιλων σε όλη την υφήλιο στρέφονται στα γήπεδα της Ρωσίας εκεί όπου 32 έθνη ετοιμάζονται να προσφέρουν θέαμα, γκολ, συναισθήματα, ετοιμάζονται να δημιουργήσουν αυτή την παγκόσμια ποδοσφαιρική γιορτή.

Από μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το neakriti.gr, μεταφέροντάς σας από την πρώτη στιγμή μέσα στο κλίμα του Μουντιάλ, με μία ειδική ενότητα αποκλειστικά αφιερωμένη στην διοργάνωση.

Με το πλήρες πρόγραμμα και όλες τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Με αναλυτική παρουσίαση όλων των αγώνων, ενώ θα μπορείτε να παρακολουθείτε σε real time την εξέλιξή των παιχνιδιών, τις βαθμολογίες και όλες τις μάχες πρόκρισης.  

Με καθημερινές ειδήσεις, κους-κους και παραλειπόμενα από τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της Ρωσίας. Με ειδικά αφιερώματα στα γήπεδα, σε ιστορικά στοιχεία, σε πρόσωπα της διοργάνωσης. Κι όλα αυτά με τη βοήθεια μοναδικών γραφικών εικόνων, που θα κάνουν την περιήγησή σας στην ενότητα του Μουντιάλ εξόχως συναρπαστική!

Κάνε δική σου την επίσημη συλλογή Fifa 2018:

Ελάτε να γιορτάζουμε μαζί την έναρξη του μουντιάλ με τον απόλυτο διαγωνισμό για κάθε φίλαθλο του ποδοσφαίρου.

Συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα και 20 τυχεροί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το απόλυτο ενθύμιο των Μουντιάλ:

Είμαστε σίγουροι ότι το neakriti.gr θα αποτελεί την καθημερινή σας συντροφιά για να παρακολουθήσουμε μαζί το Μουντιάλ του καλοκαιριού.

Ελάτε μαζί μας για να το απολαύσουμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News