default-image

Πανέτοιμο το Βέλγιο, χωρίς Σαλάχ η Αίγυπτος

Ποδόσφαιρο
Πανέτοιμο το Βέλγιο, χωρίς Σαλάχ η Αίγυπτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα ετοιμότητας ενόψει Μουντιάλ έστειλε το Βέλγιο, επικρατώντας το βράδυ της Τετάρτης με 3-0 της Αιγύπτου, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο "Ρουί Μποντουέν" των Βρυξελλών.

Απέναντι στους Αιγύπτιους που δεν έχουν ακόμα στην διάθεσή τους τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, οι "κόκκινοι διάβολοι" έκαναν επίδειξη δύναμης και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαν κλείσει τους αντιπάλους τους στην περιοχή τους. Ο Λουκάκου και ο Αζάρ σημείωσαν τα γκολ των Βέλγων στο α’ ημίχρονο και στις καθυστερήσεις έκλεισε το σκορ ο Φελαϊνί.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αντικατέστησε στο 79’ τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αποχώρησε κουτσαίνοντας, αλλά χωρίς να φαίνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τη Χρύσα Κουρομπύλια και τον Πολυχρόνη Κωσταρά και τέταρτο διαιτητή τον Τάσο Παπαπέτρου.

Σε άλλες φιλικές αναμετρήσεις που έγιναν την Τετάρτη, ο Παναμάς ηττήθηκε με 1-0 από τη Νορβηγία ενώ προβλημάτισε και η Νιγηρία που έχασε 1-0 από την Τσεχία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News