default-image

Σοκ στην Αργεντινή μετά την εξάρα της Ισπανίας

Ποδόσφαιρο
Σοκ στην Αργεντινή μετά την εξάρα της Ισπανίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ισπανία έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας

Μία από τις χειρότερες βραδιές στην ιστορία της έζησε η Εθνική Αργεντινής στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία από την οποία ηττήθηκε με 6-1 στο «Metropolitano».

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι (είναι τραυματίας και παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα) και γενικά χωρίς αρχή μέση και τέλος, η Αργεντινή γνώρισε την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της! Για την ακρίβεια έχει χάσει άλλες δύο φορές με 1-6 από την Τσεχοσλοβακία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1958 και απ' τη Βολιβία το 2009, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Επίσης έχει άλλες δύο ήττες με 0-5.

Η Ισπανία από την πλευρά της μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πέτυχε μία ιστορική νίκη δείχνοντας παράλληλα τη δυναμική της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Πρωταγωνιστής του φιλικού ήταν ο Ίσκο, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές απέναντι στην Αργεντινή, ενώ τα άλλα τρία τέρματα των «φούριας ρόχας» πέτυχαν οι Ντιέγκο Κόστα, Τιάγκο Αλκάνταρα και Ιάγο Άσπας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λιονέλ Μέσι μόλις πέτυχε το 6ο της τέρμα η Ισπανία στο 78’ δεν άντεξε και έφυγε από την κερκίδα.

Φυσικά η βαριά ήττα της Αργεντινής δεν έμεινε ασχολίαστη τόσο από τα μέσα της Λατινικής Αμερικής, τα οποία πέρασαν γενεές δεκατέσσερις τους διεθνείς της «Αλμπισελέστε» όσο και από όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News