default-image

Φαν Χάαλ: Ο μικρός τελικός δεν έπρεπε να διεξαχθεί

Ποδόσφαιρο
Φαν Χάαλ: Ο μικρός τελικός δεν έπρεπε να διεξαχθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ, ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει νόημα στη διεξαγωγή του μικρού τελικού στα Μουντιάλ αποδίδοντας τον χαρακτηρισμό του φαβορί στη Βραζιλία για την κατάκτηση της τρίτης θέσης λόγω του γεγονότος ότι έχει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης στη διάθεσή της.

"Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα έπρεπε ποτέ να διεξαχθεί. Το επαναλαμβάνω εδώ και δέκα χρόνια αυτό, αλλά τελικά θα πρέπει να παίξουμε. Δεν θα έπρεπε να διεξάγεται αναμέτρηση για την τρίτη ή την τέταρτη θέση. Εάν υπάρχει ένα τρόπαιο, αυτό είναι η κατάκτηση του Μουντιάλ.

 Σε ο,τι αφορά το παιχνίδι είναι άδικο γιατί έχουμε μία ημέρα λιγότερη από τη Βραζιλία και αυτό δεν λέγεται fair-play. Δεν είναι δίκαιες οι συνθήκες διεξαγωγής του παιχνιδιού, αλλά το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε κάποια από τις δύο ομάδες είναι να χάσεις δύο φορές συνεχόμενες.", δήλωσε ο Λουίς φαν Χάαλ.

Βραζιλία και Ολλανδία αγωνίζονται το Σάββατο 12 Ιουνίου στο μικρό τελικό του Μουντιάλ, στο "Εστάντιο Νασιονάλ" της πρωτεύουσας της χώρας, Μπραζίλια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News