default-image

Το μήνυμα του Νεϊμαρ πριν τον ημιτελικό

Ποδόσφαιρο
Το μήνυμα του Νεϊμαρ πριν τον ημιτελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δικό του μήνυμα ενόψει του ημιτελικού Βραζιλία - Γερμανία για το Μουντιάλ 2014 της χώρας της Σάμπα έστειλε ο Νεϊμάρ μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

«Δεν μπορώ να ευχαριστήσω για όλη τη φροντίδα και τα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης που έχω λάβει από την Παρασκευή. Ήθελα να μάθαινα να μιλάω περισσότερες από μία γλώσσες για να ευχαριστήσω όλους. Παρακολούθησα ή προσπάθησα να παρακολουθώ όλα όσα δημοσιεύθηκαν.

Ήταν αυτά τα μηνύματα που έκαναν αυτές τις τελευταίες μέρες τον πόνο λιγότερο. Σήμερα, θα δω το παιχνίδι Βραζιλία - Γερμανία από έξω. Θα είμαι ανάμεσα στους 200 εκατομμύρια οπαδούς και ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό για αυτά τα παιδιά μέσα στον αγωνιστικό χώρο η υποστήριξή μας, οι οπαδοί μας!

Οπότε, ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μού έστειλαν την θετική τους ενέργεια και επίσης ήθελα να ζητήσω torcermos μαζί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο επειδή θέλω πάρα μα πάρα πολύ να είμαι με όλους (οπαδούς και συμπαίκτες) στον αγωνιστικό χώρο του Μαρακανά την επόμενη Κυριακή. Ο Θεός είναι πιστός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News