default-image

Μάχη για το «χρυσό παπούτσι» του Μουντιάλ

Ποδόσφαιρο
Μάχη για το «χρυσό παπούτσι» του Μουντιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μάχη για την κατάκτηση του Μουντιάλ έχει… φουντώσει για τα καλά. Υπάρχει, όμως και μια άλλη (μάχη) προκειμένου να δούμε ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Ένα απ' τα πρόσωπα του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο Χάμες Ροντρίγκεζ. Αποχαιρέτησε τον θεσμό με έξι γκολ, είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα απ' το να περιμένει τους άλλους να... μην σκοράρουν!

Νεϊμάρ, Μέσι και Μίλερ μοιράζονται την δεύτερη θέση. Όλοι με τέσσερα τέρματα. Ο πρώτος δεν θα αγωνιστεί άλλο στον φετινό θεσμό, έχοντας ήδη τεθεί νοκ-άουτ. Όσον αφορά τους άλλους δύο, έχουν βάσιμες ελπίδες τουλάχιστον για να πιάσουν -τουλάχιστον- τον άσο της Μονακό στην πρώτη θέση.

Διότι μπορεί να υπολείπονται δύο γκολ, ωστόσο έχουν μπροστά τους ισάριθμα παιχνίδια να δώσουν, απ' τη στιγμή που Αργεντινή και Γερμανία έχουν περάσει στα ημιτελικά. Γιατί μην ξεχνάμε πως ακόμα κι αν δεν ξεπεράσουν τα εμπόδια των Ολλανδίας και Γερμανίας αντίστοιχα, θα παίξουν και μικρό τελικό!

Τα… αουτσάιντερ για να κάνουν την ανατροπή είναι δεδομένα οι Ρόμπεν Φαν Πέρσι και Άριεν Ρόμπεν. Οι «οράνιε» συνεχίζουν στη διοργάνωση, ωστόσο με τρία γκολ που έχουν έκαστος, αναζητείται ένα… ξέσπασμα, που όμοιό του δεν θα έχει υπάρξει, για να κάνουν την απόλυτη υπέρβαση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News