Με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία απόψε ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία απόψε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει να μείνει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ- άουτ του Conference League…

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (22:00, COSMOTE Sport 2)για την 5η αγωνιστική του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι ευελπιστούν να μείνουν όλα ανοικτά για τον … τελικό με τη Ναντ στο «Καραϊσκάκης» (3/11).

Μια "μάχη" που αφορά ξεκάθαρα την τρίτη θέση του ομίλου και τη συνέχεια στα ματς του Conference League. Η πειραϊκή ομάδα θα επιδιώξει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα στη Φράιμπουργκ, αλλά θέλει την ίδια ώρα η Ναντ να μην κερδίσει εντός έδρας την Καραμπάγκ. Αν οι Γάλλοι επικρατήσουν των Αζέρων, τότε θα πρέπει και ο Ολυμπιακός να κερδίσει την γερμανική ομάδα. Αυτός είναι ο ένας στόχος που θέλουν να πετύχουν ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι, λόγω της σύσπασης που υπέστη στο ματς με τον Παναιτωλικό. Εκτός αποστολής για τους ερυθρόλευκους είναι και οι Σισέ, Βρσάλικο και Μαρσέλο με τους Πειραιώτες να πηγαίνουν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι με σοβαρές απουσίες στα μετόπισθεν.

Εκτός είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ταλαιπωρείται με γαστρεντερίτιδα, αντίθετα εντός αποστολής είναι ο Καλογερόπουλος και ο Μπόουλερ, όπως και ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Φράιμπουργκ: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News