Θέλει συνέχεια στην Ευρώπη ο Μίτσελ για τον Ολυμπιακό αλλά και η μάχη της 3ης θέσης είναι δύσκολη...

Ποδόσφαιρο
Θέλει συνέχεια στην Ευρώπη ο Μίτσελ για τον Ολυμπιακό αλλά και η μάχη της 3ης θέσης είναι δύσκολη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού έδειξε ο Μίτσελ μετά το παιχνίδι με την Καραμπάγκ και αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έδωσε...

Το 0-0 του Ολυμπιακού κόντρα στην Καραμπάγκ μπορεί να του στέρησε την 2η θέση αλλά είναι ζωντανός για την 3η που οδηγεί στο Europa Conference League.

Ο Μίτσελ έδειξε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του παρά το αποτέλεσμα ενώ αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά

Για το παιχνίδι: «Είμαι ικανοποιημένος για είδα πως μετά το 25' η ομάδα απέκτησε αυτοπεποίθηση και κρατήσαμε μία καλή εικόνα στο παιχνίδι. Αυτό δείχνει πως είναι καλό δρόμο»

Για τον Ντόι: «Μας έδειξε πως σωστά εμπιστευόμαστε τις ακαδημίες μας. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες εκεί και θα τους χρησιμοποιήσουμε».

Για την ήττα της Ναντ: «Θέλουμε να προκριθούμε, θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην Ευρώπη και να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα».

*To πρόγραμμα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές:

Το αρνητικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι η Ναντ σε περίπτωση που κερδίσει την Καραμπάγκ στη Γαλλία και αν η ομάδα του Πειραιά δεν πάρει διπλό στη Γερμανία τον αφήνει εκτός 3ης θέσης από την 5η αγωνιστική. Το πρόγραμμα αναλυτικά:

5η Αγωνιστική - 27 Οκτωβρίου

Ναντ – Καραμπάγκ

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

6η Αγωνιστική – 3 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός – Ναντ

Καραμπάγκ – Φράιμπουργκ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News