Europa League: Κρίσιμη μάχη για Ολυμπιακό με Καραμπάγκ στο Μπακού

Ποδόσφαιρο
Europa League: Κρίσιμη μάχη για Ολυμπιακό με Καραμπάγκ στο Μπακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (19:45, COSMOTE SPORT 2) την Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το ματς στο Μπακού είναι ένα από τα πιο κομβικά φέτος (μέχρι το επόμενο) για την ευρωπαϊκή πορεία των ερυθρόλευκων. Η ομάδα του Μίτσελ βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μηδέν βαθμούς έχοντας δώσει τα τρία πρώτα της παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Αζέρους, προκειμένου να αναπτερώσει τις ελπίδες του για την κατάληψη κυρίως της δεύτερης ή τρίτης θέσης. Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Europa League:

19:45 Καραμπάγκ - Ολυμπιακός

19:45 Ναντ - Φράιμπουργκ

Το ιδανικό σενάριο για τη 2η θέση

Ο Ολυμπιακός, αν και δύσκολο μπορεί να παραμείνει στο Europa League και να τερματίσει δεύτερος στον όμιλό του. Αρχικά θα πρέπει να πάρει το διπλό στο Αζερμπαϊτζάν και να σιγουρευτεί πως η Ναντ θα ηττηθεί από την Φράιμπουργκ, ώστε να την πιάσει στην ισοβαθμία.

Σε αυτό το σενάριο, οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστούν την επόμενη αγωνιστική διπλό στη Γερμανία επί της Φράιμπουργκ και νίκη της Ναντ επί της Γκαραμπάγκ, καθώς βάσει των κριτηρίων ισοβαθμίας θα είναι πιο εύκολο να βάλει από κάτω την γαλλική ομάδα (ηττήθηκε 2-1 από τη Ναντ, ενώ από την Καραμπάγκ έχασε 3-0).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News